Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Domaine Bachelet-Monnot

2018 Maranges Vieilles Vignes Rouge Domaine Bachelet-Monnot

1
Top ratings! Vis alle
92 point
Her er tale om en koncentreret og maskulin Pinot Noir fra gamle stokke i lieu-dits Les Artaux og Chamery. Kirsebær og hindbær i næsen, med en udtalt mineralsk finish. Flot balance. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2018
Shape
Drue
Pinot Noir
Shape
Område
Bourgogne
219,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 264,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2018 Maranges Vieilles Vignes Rouge Domaine Bachelet-Monnot
219,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 264,95 pr. flaske

Maranges Vieilles Vignes

Maranges er fortsat en forholdsvis ukendt appellation, men bliver mere og mere kendt for vine med imponerende value-for-money. Brødrene Marc & Alexandre er utrolig kendte for netop dette, og benytter ofte delvis helklasefermentering i deres rødvine, da de mener det bidrager til en mere aromatisk profil i vinene. Fra gamle stokke i lieu-dits Les Artaux og Chamery, håndplukkes druerne til denne koncentrerede rødvin som har 20% helklasefermentering. Jordbunen består af rød ler og kalk. Vinen er mørk af farve og duft, med noter af kirsebær, hindbær, flint og salt let salt finish. Vinen kan sagtens gemmes væk i den kølige, dybe kælder i en håndfuld år, hvis ønsket.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

92 point

Maranges kan godt. I Serena Sutcliffes 'Bourgogne Vine' fra 1988 har appellationen ikke engang sit eget afsnit og beskrives som "rå og magtfuld". Der er løbet mege tvin gennem stålrørerne og slagerne siden. Maranges skulle bare tages seriøst, og det gør brødrene Marc og Alexandre Bachelet. De bruger en del helklaser og selekterer endda kun de såkaldte millerandage-klaser til det. Det er små, senblomstrende klaser, der altid har høj andel skind ift. most. Her siger de 40% helklaser. Lys rødfrugtet, mildt medicinsk pinot, der har spark på syren og kant fra stilkene. Meget høj intensitet og helt uden heftighed på trods af 14%.

Mød producenten

Domaine Bachelet-Monnot

Domaine Bachelet-Monnot med efterspurgte Bourgogne vine fra ’under the radar’ Maranges over legendariske Puligny-Montrachet til Grand Cru Bâtard-Montrachet.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Domaine Bachelet-Monnot

Alle detaljer

Varenummer
17641318
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Alkoholprocent
13,5%
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Vildt (fugle)
Lagring
12 måneder på franske egetræsfade. (20% nye).

Andre købte også