2018-Les-Terrasses-Rosé-Øko-Domaine-de-la-Courtade Økologisk

2018 Les Terrasses Rosé Øko Domaine de la Courtade

DKK 129,95
pr. fl. v/12 flasker 159,95   pr. flaske

Domaine de la Courtade - île de Porquerolles - Provence

Domaine de la Courtade er en levende legende. Beliggende på Île de Porquerolles, en billedskøn Middelhavsø ud for Hyères mellem Toulon og Saint-Tropez. Øen har været beboet af både grækere og romere, og disse har uden tvivl dyrket vin allerede i antikken. 80% af øen er i dag et statsejet naturreservat. Domainet blev grundlagt af Henri Vidal i 1985, som var sikker på at øen havde terroir og mikroklima til at lave kvalitetsvine.

Økologiske dyrkningsmetoder

Man har anvendt økologiske dyrkningsmetoder lige siden starten og er i dag certificeret. Undergrunden er mest bestående af skiffer og kalk og holder godt på grundvandet. Druetyperne et typisk provencalske: rolle, mourvèdre, syrah, granache og tibouren. Domainet råder i alt over 33 ha på denne tidligere søverø.

Les Terrasses Rosé Øko

Klimaet på øen île de Porquerolles ud for kysten ved St.-Tropez og Toulon og de økologisk dyrkede druer, giver en klassisk Middelhavs rosé med en smuk sart rosa farve og en ren, frisk og elegant duft af røde bær. Den rene røde bærfrugt går igen i den lækre forfriskende smag. En raffineret vin med delikat let saltet strejf i eftersmagen.