2018-Grüner-Veltliner-Kremstal-Winzer-Krems

2018 Grüner Veltliner Kremstal Winzer Krems

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Winzer Krems

Byen Krems og dets omgivende vindistrikt Kremstal ligger omtrent 70 km vest for Wien. Området er godt på vej til at udvikle sig til et af Østrigs bedste hvidvinsområder, ikke mindst takket være den hæderkronede producentsammenslutning, Winzer Krems. Deres raffinerede og elegante vine har gået deres sejrsgang verden over, og har været en vigtig ambassadør for både Kremstal og hele Østrig.

Topplacering på Wine Spectators Top 100-liste

Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til et af de største vinhuse i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men dette understreger Winzer Krems dedikering til kvalitet. Winzer Krems har høstet mange anmelderroser, og blandt andet opnåede man en flot 33. plads på Wine Spectators legendariske Top 100-liste i 2008.

Winzer Krems Kremstal Grüner Veltliner

Kremstal går for at være en af Østrigs bedste Grüner Veltliner-vine. Vinen har en flot bouquet af mineraler og frugt, en stærk og nuanceret smag med frisk syre, forfinede toner af peber i slutningen. En typisk og fornem Grüner Veltliner fra sandet jord.