Tilbud
2018-Château-Phélan-Ségur-Saint-Estèphe

2018 Château Phélan-Ségur Saint-Estèphe

SPAR 71 DKK pr. fl.
DKK 339,00
pr. fl. v/12 flasker 409,95   pr. flaske Forventet hjemkomstdato:  30-06-2021

Anmeldelser (10)

93 point
91 - 94 point
92 - 94 point

Château Phélan-Ségur Saint-Estèphe

Slottet bestod oprindelig af 2 domainer: Clos de Garramey og Château Ségur, som blev lagt sammen i det 19. århundrede af Frank Phélan, den daværende irske ejer. Denne meget smukke ejendom, der producerer nogle af de bedste vine i Saint-Estèphe, har været vinkritikernes kæledægge de sidste 10 år og bliver BEST BUY hos Parker og i Wine Spectator år efter år. <br></br>

Nabo til Montrose og Calon-Ségur

Slottets marker på 90 ha. er beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc, og grænser op til de to berømte Cru Classé slotte Château Montrose 2. Cru og Château Calon-Ségur 3. Cru. Château Phélan- Ségur har altid været kendt for at lave kraftige vine med en bemærkelsesværdig fylde og smidighed og har altid opnået høje priser takket være den høje kvalitet og det gode lagringspotentiale.

En af de bedste Saint-Estèphe

Château Phélan-Ségur har altid været kendt for at lave kraftige vine med en bemærkelsesværdig fylde og smidighed. En flot vin med en lækker sødmefuld bouquet af modne skovbær og antydning af cigarkasse. Smagen er solid og maskulin med en stor dybde. Der er perfekt harmoni mellem den righoldige frugt og de modne tanniner.