2018-Château-Beaubois-Expression-Rosé-Øko-Costières-Nîmes Økologisk

2018 Château Beaubois Expression Rosé Øko Costières Nîmes

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Chateau Beaubois

Chateau Beaubois historie går så langt tilbage til som 1100 tallet hvor cistinermunkene i Franquevaux Abbey opdagede dette fabelagtige terroir i Costieres de Nimes, som er en del af det berømte Rhône område.. I dag ejes slottet af søskendeparret Fanny og François Boyer, som er 4. generation der har arvet på slottet. Her forener de deres kompetencer og færdigheder og slottet er en af pionerenerne for økologisk vin i området og i dag laver de økologisk vin på de 51 hektar vinmarker som slottet besidder. Fannys bidrag til vinenes stil er at de er elegante og feminine. Begge søskende søger en stil, hvor vinene har fokus på friskhed, frugt og elegance. Druerne der bruges til vinene er de klassiske sydfranske druer: Viognier, Roussanne og Grenache Blanc for de hvide og Syrah, Grenache, Mourvèdre, Marselan og Cinsault for de røde.

Ros fra Robert Parker

The Boyer Family has run one of the top estates in Costières de Nîmes appellation.for four generations, and they've produced a beautiful 2013 Confidence" - "I always enjoy the rosé from this estate"

Château Beaubois Expression Rosé

Økologisk rose på druerne: Syrah, Grenache og Cinsault. Vinen er frisk og sommerlig med sin sarte lyserøde farve og i duften og smagen finder man fersken, hindbær og eksotiske frugter. En ekspressiv rosevin, der er dejlig læskende og som kan serveres som aperitif og til hele måltidet.