2018-Château-Beaubois-Expression-Blanc-Øko-Costières-Nîmes Økologisk

2018 Château Beaubois Expression Blanc Øko Costières Nîmes

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Chateau Beaubois

Chateau Beaubois historie går så langt tilbage til som 1100 tallet hvor cistinermunkene i Franquevaux Abbey opdagede dette fabelagtige terroir i Costieres de Nimes, som er en del af det berømte Rhône område.. I dag ejes slottet af søskendeparret Fanny og François Boyer, som er 4. generation der har arvet på slottet. Her forener de deres kompetencer og færdigheder og slottet er en af pionerenerne for økologisk vin i området og i dag laver de økologisk vin på de 51 hektar vinmarker som slottet besidder. Fannys bidrag til vinenes stil er at de er elegante og feminine. Begge søskende søger en stil, hvor vinene har fokus på friskhed, frugt og elegance. Druerne der bruges til vinene er de klassiske sydfranske druer: Viognier, Roussanne og Grenache Blanc for de hvide og Syrah, Grenache, Mourvèdre, Marselan og Cinsault for de røde.

Ros fra Robert Parker

The Boyer Family has run one of the top estates in Costières de Nîmes appellation.for four generations, and they've produced a beautiful 2013 Confidence" - "I always enjoy the rosé from this estate"

Château Beaubois Expression Blanc

Økologisk cuvee af hvidvinsdruerne Viognier, Vermentino, Rousanne og Grenache Blanc. Vinen har en lys gylden farve og forfriskende aroma af citrus og hvide blomster. Smagen er meget frisk med en behagelig syre og noter af citrus, grønne æbler og en snert af hvid peber. En frisk og sprød som er perfekt som aperitif, til fisk, skaldyr og ost.