2017-Weissburgunder-Øko-Pfalz-Dr.-Bürklin-Wolf Økologisk

2017 Weissburgunder Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Anmeldelser (1)

91 point

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Biodynamisk Weissburgunder

Familien Bürklin er specilister i Riesling, men laver også enkelte andre vine på højt niveau, og en af dem er Weissburgunder eller Pinot Blanc som den hedder i Frankrig. Vinen byder på en let krydret bouquet med antydning af gønne æbler, smagen er meget elegant og raffineret med fin elegance og en god cremet eftersmag.