2017-Saint-Tropez-C´EST-TROP´-Rosé-IGP-Mediterranée*

2017 Saint-Tropez C´EST TROP´ Rosé IGP Mediterranée*

DKK 119,95
pr. fl. v/12 flasker 144,95   pr. flaske

Maîtres Vignerons de Saint-Tropez

Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 Domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skiffer, granit og vulkansk matieriale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer om året! Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinen, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle vinmarker ligger direkte ud til havet.

Himmelske rosévine

Man laver både hvidvine, rødvine og rosévine og det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre.

C´EST TROP IGP Rosé

Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez har også marker udenfor Saint Tropez og Provence, men her hersker der lige så høje krav og kvalitetssikring, som de druer der dyrkes i selve Saint Tropez og Provence. Denne superlækre rosé laves fortrinsvis på druer fra unge vinstokke. Vinen er elegant laksefarvet og den opleves knitrende sprød i glasset - præcis som St. Tropez og Provence rosé skal være det. Vinen har en fin bouquet af små, røde bær, en frisk, sprød og let smag som slutter tørt og læskende.