2017-La-Umbra-Cabernet-Sauvignon-The-Iconic-Estate

2017 La Umbra Cabernet Sauvignon The Iconic Estate

DKK 71,95
pr. fl. v/12 flasker 99,95   pr. flaske

The Iconic Estate - kvalitetsvine fra Rumænien

Halewood Wines startede som et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean. I første omgang købte man druer af lokale bønder, men lavede selv vinen. Men her 10 år efter grundlæggelsen, er Halewood Wines vokset til at være en af de største vinmarksejere i Rumænien med over 350 ha i Transsylvanien. I 2019 har Alexandrion Group som er et af de førende vinfirmaer i Rumænien opkøbt Halewood og vingårdens navn er nu The Iconic Estate.

Vinmarker i hele Rumænien

Man ejer også vinmarker i Dealu Mare syd for Transsylvanien, samt vinmarker ude ved Sortehavet. The Iconic Estate er meget velanset i Rumænien, hvor man sælger under flere labels, bl.a. prestigevinen Principele i samarbejde med Prins Radu af Rumænien.

Prisbillige vine med typicitet

La Umbra er value-for-money vine. Det er ambitionen at lave vine fra alle regioner i landet, som er typiske for de pågældende områder, f.eks. Pinot Noir fra Dealu Mare området på grænsen til Transsylvanien.

La Umbra Cabernet Sauvignon

Alle druer til denne Cabernet Sauvignon håndhøstes, selekteres og gærer og lager derefter på ståltank. En moden og saftig Cabernet Sauvignon med solbær og bløde krydret noter. Fantastisk til en bøf.