2017-La-Posta-Malbec-Pizzella-Vineyard-Mendoza-Laura-Catena

2017 La Posta Malbec Pizzella Vineyard Mendoza Laura Catena

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Anmeldelser (2)

90 point
93 point

Laura Catena er datter af Nicolas Catena, Argentinas og Sydamerikas bedste vinproducent. Som den mest sandsynlige tronarving til Catena- imperiet, stilles der kolossale forventninger til Laura. Hun spiller en stadig vigtigere rolle i Catena-imperiet, bla. har hun været drivkraften i udviklingen af Catenas super-premium Malbec single vineyards. Laura er 4. generation i Catenafamilien som producerer vin, og ved fødslen af hendes ældste søn besluttede hun sig for at skabe sine egne vine. Den første serie af vine kaldte hun Luca, opkaldt efter den ældste søn. I Mendoza findes en lang række familiedrevne vinmarker med unikke placeringer og gamle vinstokke. De store producenter havde ikke haft øjne for dette uudnyttede potentiale, og Laura opdagede at nøglen til at lave vine med en særlig karakter i hendes boutique vingård lå netop her.

Det nyeste skud på stammen er La Posta serien, som laves efter samme filosofi som de mere eksklusive Luca vine. La Posta vinene er alle exceptionelle kvaliteter, som giver stor værdi for pengene.

Historien bag La Posta Pizzella Malbec går mange år tilbage.

Paula og Pablo Pizzella flyttede til Altamira, Mendoza fra Buenos Aires i slutningen af 1990´erne. De ønskede at realisere deres fælles drøm om at leve det idylliske liv som vindyrkere. Ejendommen navngav de Finca Coquena opkaldt efter den gud, der betegnes som beskytter for geder, får og lamaer i Andesbjergene. Når man ankommer til deres omhyggeligt plejede Malbec vinmarker bliver man mødt med stor varme af Paula og Pablo. Altamira distriktet anses i dag som værende blandt de allerbedste regioner i Mendoza til dyrkning af Malbec, på grund af solintensiteten, en skyfri himmel og sandede, muldholdige jorde der på overfladen er dækket af småsten. Det er som en drøm der er gået i opfyldelse.