2017-Grande-Vendange-Rosé-Øko-Cts-Provence-Domaine-Les-Bouis Økologisk

2017 Grande Vendange Rosé Øko Cts Provence Domaine Les Bouis

DKK 129,95
pr. fl. v/12 flasker 169,95   pr. flaske

Økologisk toprosé fra karismatisk ejer

Den karismatiske Patrice de Colment driver Domaine Les Bouis økologisk ved Ramatuelle tæt på den berømte strand - primært for at lave vine til Le Club 55, som Patrice har overtaget efter sine forældre. På domainet dyrkes også alle grøntsagerne til restauranten.

Vin dyrkes næsten på stranden

De fleste ved at strandene ved St. Tropez er tilholdssted for jetsettere og velhavende mennesker fra hele verden. Men de færreste ved at netop her laves nogle af verdens bedste rosévine, der er indbegrebet af sol, sommer, afslapning og luksus. På den berømte St. Tropez strand Pampelonne ligger verdens mest eksklusive og legendariske Beach Club, Le Club 55, opkaldt efter årstallet hvor den blev grundlagt.

Verdens mest celebre strandbar

Brigitte Bardot spillede sit livs rolle i filmen "Gud Skabte Kvinden" i 1955, der blev instrueret af hendes mand Roger Vadim. Han manglede forplejning til stjernerne og sit filmhold og troede at det lille lerklinede hus på stranden var en snackbar. Det var dog blot en lille families private hus, men de påtog sig opgaven med at bespise filmholdet, og meget hurtigt svirrede rygterne om at stjernerne mødtes her - og grobunden for verdens mest celebre jetset club var lagt. Sådan har det været siden da - på trods af alverdens moderniteter, så står tiden stille i Le Club 55.

Grande Vendage Rosé, Domaine Les Bouis

Vinen er som udgangspunkt lavet til Le Club 55, men det er lykkedes os at købe lidt af denne eksklusive og fantastiske rosé. Vinen er elegant og sart laksefarvet og byder på en raffineret bouquet af små, røde bær, smagen er tør og fyldig. Slutter med fin elegance og mineralitet. Rosé i verdensklasse!