Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Feuerheerd´S
Økologisk

2017 Feuerheerd´s Vintage Port

3
Top ratings! Vis alle
95 point
Økologisk og ufiltreret årgangsportvin med en dyb rubinrød farve og intense aromaer af mørke bær. Læs mere
Land
Portugal
Shape
Type
Portvin
Group
Årgang
2017
Shape
Drue
Field Blend
Shape
Område
Porto
ecological
Økologisk
349,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 349,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2017 Feuerheerd´s Vintage Port
349,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 349,95 pr. flaske

Vintage Port Øko

2017 er et fantastisk år for Portvin og man har hos Feuerheerd’s lavet en unik Vintage, som helt sikkert vil have et meget langt liv foran sig. Denne vintage er fremstillet efter alle kunstens regler med 2 års fadlagring og Portvinen er ufiltreret og økologisk fremstillet. Her er visionen at opnå nye standarder for kvalitet indenfor vintagekategorien ved at fokuserer 100% på økologi. Druerne behandles med stor omhu inden gæring og maceration (vinen har skindkontakt) og presses så på traditionelportugisisk vis med fødderne i kar. Et klasseeksempel på hvordan god Vintage skal være med dyb rubinrød farve og violette kanter. Den friske Aroma er intens med kaskader af bær, hovedsageligt brombær og blåbær, marmelade, og figner. Smagen er kompleks og afrundet og de samme noter fra aromaen går igen i den meget elegante smag. Passer perfekt til oste desserter, som sig selv, eller prøv som et godt alternativ til en stor bøf.
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

95 point

Dette er nok én af de yngste portvine, jeg har smagt – imponerende hvordan en portvin fra 2017 kan virke ung, frisk og fyldt med energi. I næsen har den duft af blåbær, brombær, nellike, julekonfekt og sirup. I munden fornemmes masser af fylde, sødme og en flot afrundet og elegant smag. Et godt bevis på, at ”ung” portvin kan være fantastisk.

Mød producenten

Feuerheerd´S

Feuerheerd's er et verdenskendt portvinsmærke med stor international anerkendelse – blandt favoritterne er Robert Parker med 95P.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Feuerheerd´S

Alle detaljer

Varenummer
83091017
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.

Andre købte også