2017-Château-Beaubois-Expression-Rouge-Øko-Costières-Nîmes Økologisk

2017 Château Beaubois Expression Rouge Øko Costières Nîmes

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Chateau Beaubois

Chateau Beaubois historie går så langt tilbage til som 1100 tallet hvor cistinermunkene i Franquevaux Abbey opdagede dette fabelagtige terroir i Costieres de Nimes, som er en del af det berømte Rhône område.. I dag ejes slottet af søskendeparret Fanny og François Boyer, som er 4. generation der har arvet på slottet. Her forener de deres kompetencer og færdigheder og slottet er en af pionerenerne for økologisk vin i området og i dag laver de økologisk vin på de 51 hektar vinmarker som slottet besidder. Fannys bidrag til vinenes stil er at de er elegante og feminine. Begge søskende søger en stil, hvor vinene har fokus på friskhed, frugt og elegance. Druerne der bruges til vinene er de klassiske sydfranske druer: Viognier, Roussanne og Grenache Blanc for de hvide og Syrah, Grenache, Mourvèdre, Marselan og Cinsault for de røde.

Ros fra Robert Parker

The Boyer Family has run one of the top estates in Costières de Nîmes appellation.for four generations, and they've produced a beautiful 2013 Confidence" - "I always enjoy the rosé from this estate"

Château Beaubois Expression Rouge Øko

Økologisk rødvin lavet på et klassisk blend af de sydfranske druesorter Syrah, Grenache og Marselan. Vinen får ingen fadlagring men 10 måneder på ståltank. Vinen har en intens lilla farve og en aroma af solbær, brombær og lakrids. Vinen er frisk og har bløde tanniner og en smag med noter af mørke bær, lakrids, og krydderier. En velsmagende og smidig vin, der kunne serveres i hele måltidet, med grøntsager, kød og ost.