Tilbud
2017-Chablis-La-Pierrelée-La-Chablisienne

2017 Chablis La Pierrelée La Chablisienne

SPAR 65 DKK pr. fl.
DKK 115,00
pr. fl. v/12 flasker 179,95   pr. flaske

Anmeldelser (5)

NR. 6 Danmarks Bedste vine over 100 kr
93 point

La Chablisienne er en af de absolutte superstars fra Chablis-distriktet. Navnet dækker over en sammenslutning af små jordbesiddere, som hver især bidrager med et lille kvantum af deres bedste druer. Der er knivskarpt fokus på kompleksitet, elegance og holdbarhed, og dét endda til overordentligt fornuftige priser. La Chablisienne besidder en af verdens mest moderne vingårde, en fantastisk konstruktion til mange milioner som gør sammenslutningen i stand til at yde det ultimative og fastholde alle detaljer i Cru'ernes forskellighed. Husets vartegn er vinenes kolossale lagringspotentiale. Selv husets standard-cuvée besidder stof til mindst et årtis udvikling! Chablis La Pierrelée, La Chablisienne også betegner som cuvée tradition, er en prægtig Chablis, som let vil kunne forveksles med en Chablis 1. Cru.

Pierre betyder sten på fransk, og på den måde henviser navnet La Pierrelée til den stenede overflade som kendetegner markerne i Chablis.

Chablis La Pierrelée har en smuk strågylden farve og rummer en uimodståelig bouquet af hvide blomster, fersken, samt antydning af ristet hasselnød. Smagen er i fuld harmoni, og byder på en elegant kompleksitet, mineralitet og en lang eftersmag af moden drue. Med sin imponerende friskhed og et flot mineralsk touch har Chablis La Pierrelée alt det man kan forvente af en Chablis.