2017-Almaviva-Maipo-Valley,-Chile

2017 Almaviva Maipo Valley, Chile

DKK 1.495,00
pr. stk. v/6 stk. 1.794,95   pr. stk.

Anmeldelser (4)

98 point
OVerall Red Wine of the year 2020 in Chile
Wine of the Decade 2010-2020

Almaviva er skabt i samarbejde mellem Baron Philippe de Rothschild fra Bordeaux og Viña Concha y Toro, der er Chiles største vinhus - et joint venture, der startede i januar 1997.

Almaviva er et eksempel på en eksklusiv kvalitetsvin, der er tilført det bedste fra to verdener. Viña Concha y Toro tilbyder i området Puente Alto syd for Santiago 50 hektarer af deres bedste vinmarker, og Baron Philippe de Rothschild tilbyder al deres know-how og kunnen fra deres erfaring med vine som Chateau Mouton Rothschild og Opus One.

Puente Alto området er kendetegnet af sin klipperige undergrund, kolde og regnfulde vintre, der efterfølges af somre med varme dage og kølige nætter. Allerede for tyve år siden blev området kendt for sine optimale betingelser til dyrkning af Cabernet Sauvignon druen, der danner rygraden i de store, franske Grand Cru vine.

En ekstraordinært kompleks og kraftfuld vin, med lag på lag af nye smagsoplevelser, der hele tiden træder i karakter. Kan lagres længe, hvis den opbevares optimalt.