2016-Von-Stein-Reserve-Grüner-Veltliner-Salomon-Undhof

2016 Von Stein Reserve Grüner Veltliner Salomon-Undhof

DKK 215,00
pr. fl. v/6 flasker 259,95   pr. flaske

Weingut Salomon-Undhof

Weingut Salomon-Undhof har været i samme families eje siden 1792. Det var på denne vingård at Østrigs første tørre vine så dagens lys i 1970'erne, takket være den visionære Fritz Salomon. Efter nogle stille år har hans sønner Erich og Bertold Salomon atter givet vingården en saltvandsindsprøjtning af dynamik og ambitioner, og deres bemærkelsesværdigt mineralske vine rangerer blandt Kremstals bedste.

Kremstal

Salomon-Undhof ligger i Kremstal, som er godt på vej til at blive et af Østrigs bedste hvidvinsområder. Terrænet er meget kuperet og jordbundforholdende stærkt omvekslende, hvilket giver et væld af spændende muligheder. Salomon-Undhof besidder perfekt placerede parceller i både Kögl og Pfaffenberg, to af Kremstals bedste Riesling- marker, og de høster deres Grüner Veltliner-druer på de højt berømmede marker ved byen Stein.

Von Stein Grüner Veltliner Reserve

Von Stein Grüner Veltliner Reserve fremstilles af druer fra ældgamle vinstokke (over 50 år gamle) på stejle terrasser ved byen Stein, hvor Kremstals bedste Grüner Veltliner-vine dyrkes. Vinen byder på en udsøgt sprød og mineralsk bouquet med noter af fersken og fin citrus. Smagen er flot struktureret, rig men stringent, og eftersmagen er lang og mættet med intense frugtnoter.