2016-Villa-Bürklin-Cuvée-Weiss-Øko-Pfalz-Dr.-Bürklin-Wolf Økologisk

2016 Villa Bürklin Cuvée Weiss Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 99,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Villa Bürklin Cuvée Weiss

Denne Cuvee Villa Bürklin Weiss er en sammensætning af lokale og internationale druesorter af kældermester Nicola Libelli. Druerne er Riesling, Weißburgunder ( Pinot Blanc ) og Sauvignon Blanc som forenes skønt efter en umage høst foretaget i hånden. Vinen er frisk og elegant og kølig stilen med en frisk syre. I den tørre smag finder man citrus og grønne æbler og hint af mineralitet. Vinen er sommerlig, frisk og oplagt til terrassen.