2016 Salomon Terrassen Riesling Salomon-Undhof

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 72041116
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 6 stk.
Producent:
Land:
Område: Østrig
Druesorter: 100% Riesling
Anbefalet til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og vildtpatéer.
Drikkemoden: ved frigivelse og op til 5 år fra høståret

Beskrivelse

Weingut Salomon-Undhof

Weingut Salomon-Undhof har været i samme families eje siden 1792. Det var på denne vingård at Østrigs første tørre vine så dagens lys i 1970'erne, takket være den visionære Fritz Salomon. Efter nogle stille år har hans sønner Erich og Bertold Salomon atter givet vingården en saltvandsindsprøjtning af dynamik og ambitioner, og deres bemærkelsesværdigt mineralske vine rangerer blandt Kremstals bedste.

Kremstal

Salomon-Undhof ligger i Kremstal, som er godt på vej til at blive et af Østrigs bedste hvidvinsområder. Terrænet er meget kuperet og jordbundforholdende stærkt omvekslende, hvilket giver et væld af spændende muligheder. Salomon-Undhof besidder perfekt placerede parceller i både Kögl og Pfaffenberg, to af Kremstals bedste Riesling- marker, og de høster deres Grüner Veltliner-druer på de højt berømmede marker ved byen Stein.

Steinterrassen Riesling

Salomon-Undhofs Terrassen Riesling fremstilles af druer fra stejle marker ved byen Stein. Vinen byder på en imødekommende citrus- og ferskenbouquet med et lille strejf mineraler. Smagen er tør og mellemfyldig, og munder ud i en appetitvækkende frisk finish.

Anmeldelser

  • Fremhæves i Robert Parkers bog ´"Parker's Wine Bargains - The World's Best Wine Values Under 25$" som et ekstraordinært godt køb til prisen.
  • Drikkemoden: ved frigivelse og op til 5 år fra høståret
  • Druesorter: 100% Riesling
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, fjerkræ og vildtpatéer.