Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Pichler-Krutzler

2016 Riesling Ried Pfaffenberg Krems/Stein Pichler-Krutzler

4
Top ratings! Vis alle
93 point
Fornem Riesling fra den eksklusive mark, Pfaffenberg. Marken ligger langs Donauflodens unikke terroir, som tilfører enestående karaktertræk til vinen. En klassisk og elegant riesling! Læs mere
Land
Østrig
Shape
Type
Hvidvin
Group
Årgang
2016
Shape
Drue
Riesling
Shape
Område
Niederösterreich
199,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 239,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2016 Riesling Ried Pfaffenberg Krems/Stein Pichler-Krutzler
199,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 239,95 pr. flaske

Riesling Ried Pfaffenberg

Pfaffenberg ligger uden for Wachau nemlig i Kremstal, men terroiret er meget hen ad Pichler-Krutzlers andre markbesiddelser; stejle sydvendte skråninger og terrasser langs Donaufloden. De op til 40 år gamle Rieslingstokke giver en distinkt vin, der er meget elegant og klassisk Riesling med citrus, flot syre og god mineralitet.

Anmeldelser

93 point

Pfaffenberg-marken er imponerende at skue fra flodsiden. Det stejle, vindudsatte grundfjeld med de terrasserede vinmarker rejser sig højt over terrænet lige ved Donaus bred på kanten af Wachau. Markens mesoklima giver - i kombination med en stenet, tør og næringsfattig jord – rigtig gode forhold for riesling, der typisk resulterer i lagringsværdig og intens mineralsk vin. Pichler-Krutzlers version er ingen undtagelse. Den er kompleks og intenst flintet. Den har allerede nogle år på bagen, men er ikke synderligt mærket af alderen. Fuld af nektarin, saltet citron, asier samt en snert af petroleum og honning. Smagen er drevet af en ret imponerende aromaintensitet, uden at vinen er tynget af brændende alkohol eller en klodset fedme for den sags skyld. Frugtsyren er tilpas skarp og præcist penetrerende; den skærer igennem den høje ekstrakt og leverer modspil og balance til de cremede, salte harmonier i finalen. 93 point.

Røde æbler i duften. Fyldig med masser af stenfrugt, våde sten og blomster i smagen. En intens og flot vin med en lang afslutning.

Moden riesling, der præsenterer sig flot gylden i glasset. Mineralsk med tydelige petroleums- og citrusnoter. Fylder munden med sødmefuld, koncentreret frugt. Her er noter af mandarin, citron, kvæde og eksotiske bær samt en fin underliggende mineralitet. Et flot glas, som ikke bør drikkes for koldt. Tag flasken ud af køleskabet 20-30 minutter før, du skænker vinen.

Mød producenten

Pichler-Krutzler

Pichler-Krutzler holder sig uden for Wachaus sammenslutning af vinbønder men indenfor Wachaus absolutte top

Læs mere om producenten Se alle vine fra Pichler-Krutzler

Alle detaljer

Varenummer
72791116
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Druesorter
Anbefalet til
Asiatiske retter, Fisk (hvid), Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Ost (faste), Skaldyr, Sommerretter, Tomatretter (pizza, pasta), Vegetar

Andre købte også