Tilbud

2016 La Umbra Pinot Noir Dealu Mare Rumænien Halewood

SPAR 58 DKK pr. fl.
DKK 41,95
pr. fl. v/12 flasker 99,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (1)

Berlingske

Vin-Info

Varenummer: 73621316
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Rumænien
Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefalet til: Pasta, lette kødretter, charcuteri, hvidt kød så som kylling og kalvekød.
Drikkemoden: Ved frigivelsen og 3 år frem fra høståret

Beskrivelse

Halewood - kvalitetsvine fra Rumænien

Halewood Wines er et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean. I første omgang købte man druer af lokale bønder, men lavede selv vinen. Men her 10 år efter grundlæggelsen, er Halewood Wines vokset til at være en af de største vinmarksejere i Rumænien med over 350 ha i Transsylvanien.

Vinmarker fra hele Rumænien

Man ejer også vinmarker i Dealu Mare syd for Transsylvanien, samt vinmarker ude ved Sortehavet. Halewood er meget velanset i Rumænien, hvor man sælger under flere labels, bl.a. prestigevinen Principele i samarbejde med Prins Radu af Rumænien.

Prisbillige vine med typicitet

La Umbra er Halewoods value-for-Money brand. Det er ambitionen at lave vine fra alle regioner i landet, som er typiske for de pågældende områder, f.eks. Pinot Noir fra Dealu Mare området på grænsen til Transsylvanien.

Halewood La Umbra Pinot Noir

Alle druer til denne Pinot Noir håndhøstes, selekteres og gærer og lager derefter på ståltank. Vinen har en elegant rød farve, en meget charmerende bouquet af skovjordbær og hindbær, en flot afbalanceret smag med antydninger af kirsebær og meget bløde tanniner.

Anmeldelser

  • 5 Stjerner - Berlingske 21.06.2018:" Fin og bamselineblød næse, hvor man finder indslag af jordbær og blommesten. Ikke den helt store pinot-race, men en lille frugtsødme i kombination med en dejlig lethed gør den til et godt køb til prisen."
  • Druesorter: 100% Pinot Noir
  • Drikkemoden: Ved frigivelsen og 3 år frem fra høståret
  • Anbefales til: Pasta, lette kødretter, charcuteri, hvidt kød så som kylling og kalvekød.