Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Château La Tour De By
Bæredygtig

2016 Château La Tour de By Médoc

12
Top ratings! Vis alle
92 point
92 point
91 point
Anmelderrost kvalitetsslot i Médoc som er bæredygtig certificeret og det eneste slot i hele Médoc som er medlem af det prestigefyldte Union des Grands Crus. En klar kundefavorit hos Philipson Wine. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2016
Shape
Drue
Blend
Shape
Område
Bordeaux
179,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 219,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2016 Château La Tour de By Médoc
179,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 219,95 pr. flaske

Château La Tour de By Médoc

Chateau La Tour de By er et berømt Médoc slot og medlem af Union des Grands Crus de Bordeaux. Ejerne Frédéric Le Clerc og Benjamin Richer de Forges råder over 75 hektar vinmarker med i gennemsnit 40 år gamle vinstokke på en grusbaseret jordbund beliggende i det Nordlige Médoc lige ved Girondefloden og med slottets vartegn, tårnet fra 1825, som før i tiden blev brugt som fyrtårn. Der dyrkes så bæredygtigt som muligt og med respekt for miljøet, de er HVE certificeret. Vinifikationen er traditionel og vinen får 12 måneder på franske egetræsfade barriques. Vinen har en meget dyb, intens, rød farve og klassiske Médoc noter af cassis solbær, grøn peber, cedertræ, og kaffe mokka. Smagen er elegant med en afbalanceret tanninstruktur og byder på klassisk Bordeaux-charme. En fornem Médocvin med langt lagringspotentiale.
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

92 point

92 point

91 point

TESTVINDER

91/93
Gault Millau

90 point

Nordjyllands Stiftstidende

Nordjyllands Stiftstidende

Klassisk bordeaux, der kommer helt oppe fra den nordlige ende af Médoc. Den er sammensat af 60 pct. cabernet sauvignon, 35 pct. merlot og 5 procent petit verdot som et lille krydderi. Vinene fra slottet har udviklet sig positivt over den seneste halve snes år. Der har været generationsskifte, og der er justeret lidt i markerne med bl.a. opbindingen af druerne, så de sidder lidt højere end tidligere. Det kan lyde sært, at det kan have så stor betydning, men det har det for modningen, og det kan smages. Det er ikke vin, som skal gemmes. Den kan sagtens ligge et års tid, men den er klar til at drikke nu. God madvin med pæne garvesyrer.

90 point

GODT KØB - Kompleks go lidt lukke tnæse, en anelse støvbet og rødfrugtet. God koncentration i smagen med veldefineret tannin og friskhed. Røde bær dominerer med en fyldig, blød krop.

Ung, stram, tør, rank med en ganske markant syre for årgangen. Behøver ilt. Klassisk, rank med nydelig solbærfrugt og lidt streng, revsende tannin. Velstruktureret vin i god harmoni.

5 point

Middelfyldig, velbalanceret med mørk bærkarakter, let grøn tone, præg af tobak og træ. Let tanninbid giver struktur. Enkel, men veldrejet.

+ Vis alle
Mød producenten

Château La Tour De By

Château la Tour de By er blandt de bedste Cru Bourgeois slotte, og medlem af den prestigefyldte ”Union des Grands Crus de Bordeaux” som det eneste hus i Medoc.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Château La Tour De By

Alle detaljer

Varenummer
38951316
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
13,5%
Land
Område
Anbefalet til
Gris, Kalv, Lam, Simreretter, Vildt
Lagring
12 måneder på små franske fade (Barriques)
Vinen er

Andre købte også