Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Vidal-Fleury

2015 Ventoux Rouge Vidal-Fleury

8
Top ratings! Vis alle
92 point
Saftig Rhônevin, lavet på druer dyrket ved foden af Tour de France-klassikeren, Mont-Ventoux. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2015
Shape
Drue
Blend
Shape
Område
Rhone
69,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 94,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2015 Ventoux Rouge Vidal-Fleury
69,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 94,95 pr. flaske

Ventoux Rouge

Vidal-Fleury har lavet Ventoux siden 1974erne og det er et af husets adelsmærker. Vinen er år efter år af samme, høje kvalitetsniveau. Ventoux ligger i den sydlige del af Rhônedalen og er et utroligt smukt og varieret område med Mont-Ventoux, kendt fra Tour de France, som vartegn.

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

92 point

Bold plummy and sweet black fruit aromas. Mellow and rich spicy palate with lovely definition, velvety tannins and great freshness.

Den Korte Avis

Vingården ejes af den berømte Guigal-familie og blev grundlagt i 1781 og er det eneste vinbrug i Rhônedalen, der uafbrudt har dyrket vin her. Guigal købte den i 1984, og nu fremstår den efter store investering som state of the art. Vine herfra borger for kvalitet.

Primært syrah med grenache. En krydret og saftig vin som til prisen er yderst flot. Simpel men med pæn koncentration, flot balanceret med en lang krydret afslutning.

Ukompliceret og ligetil Ventoux vin i saftig stil. Animalsk næse med snert af læder og elegant mund i mellemfyldig stil med bløde tanniner og let syre, som omfavner vinens cremede noter af lys chokolade og engelsk lakrids. Super køb til prisen.

Det er, som om Vidal-Fleury mere og mere bliver Guigals legestue. Endnu engang en tørstslukker med alvorligt indhold. Enkel og dog kompleks, simpel og dog intens, let og dog koncentreret. Tydelig grenache, kogt hindbær og rosmarin- og lavendelkrydret jordbærkoncentrat. Mindst lige så god som 2014, som jeg smagte tidligere på året. Selvfølgelig ung og viril og med det typiske let sure udtryk, som sydens rhônevin har. Vaniljepind, fyrrenåle og sort te. Vidal-Fleury er oldgammelt som vinhus, men komplet forynget under Guiglas styring og er kilde til velkomponerede og godt prissatte moderne klassikere. Har meget mere personlighed, end vin typisk har i det prisleje.

Tæt, bærpræget og ungdommelig vin med fuldmoden frugt i blåbærgenren og en krydret og halvstram afslutning, der giver god balance. Vellavet med pæn dybde, men ret enkel i udtrykket.

Violet. Duften er frisk og livlig med hindbær, peber, en snert af ymer og god fylde. Smagen er fed og blød med hindbær, krydderi, sort peber og mørkt præg. En lille frugtsødme spiller med i smagen. Dejlig fast i syren og lang i smagen. Imponerende meget vin for pengene. Slutter med lette tanniner.

Den Korte Avis

Vidal-Fleury har uden afbrydelse produceret vin siden 1781 i hjertet af vinområdet Côte-Rôtie, hvor gården ejer en perlerække af berømte vinmarker i den nordlige del af Rhône-dalen. Herudover opkøbes vin til viderebehandling fra andre områder, herunder Ventoux. I 1984 indlemmede den berømte vinmager Marcel Guigal huset i sin samling af vingårde i Rhône. Vinen fra Ventoux er lavet af 30% Grenache, 60% Syrah og 10% blanding af bl. a. Mourvèdre og Carignan. Et godt tilbud, mens vi venter på årgang 2016.

Mød producenten

Vidal-Fleury

Vidal-Fleury, ejet af Guigal, er beliggende i de berømte Côte-Rôtie marker, og kendt for sit klassiske udtryk. En tårnhøj kvalitet til prisen.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Vidal-Fleury

Alle detaljer

Varenummer
48031315
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Lam, Okse, Simreretter, Vildt
Lagring
70% på ståltank, 30% på "foudres" store, franske egefade

Andre købte også