2015 Mercurey 1. Cru Bondue Suremain

DKK 229,95
pr. fl. v/12 flasker 279,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (1)

Timatkin.com 93 point

Vin-Info

Varenummer: 19111315
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Bourgogne
Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefalet til: Fugle- og dyrevildt, kalve- og oksekød, modne oste.
Drikkemoden: Ved frigivelsen og 8-10 år frem fra høståret

Beskrivelse

Suremain bryder lydmuren

Vi er ekstremt stolte på vegne af vores value-for-money producent Domaine de Suremain, der i de senere årgange for alvor har brudt igennem lydmuren med imponerende ratings senest fra Master of Wine Tim Atkin og op til 94 point i Decanter.

Det bedste fra Mercurey

Vi har arbejdet sammen med Domaine de Suremain siden starten i 1987. Domainet er traditionens vogter og frembringer langtidsholdbar Mercurey fra de tre bedste 1. Cru-marker i Mercurey: 1. Cru Bondue, 1. Cru Clos l'Eveque og 1. Cru Sazenay, samt en uforlignelig Villages (almindelig Mercurey). Sønnen Loïc de Suremain har overtaget ansvaret og har flere gange vundet konkurrencer for "Best Young Winemaker" i regionen. Domaine Suremain har længe været kendt for sit gode forhold mellem attraktiv pris og høj, stabil kvalitet. Husets vine kendetegnes ved en karakterfuld bouquet og en fløjlsagtig smag.

Mercurey - kraftfulde vine fra Cote Chalonaise

Kommunen Mercurey fik sit navn i 500-tallet, da Romerne byggede et tempel på stedet til ære for Merkur. Nogenlunde samtidig blev egnens første vinstokke udplantet, så Mercureys vinbønder bygger altså videre på en halvandet årtusind gammel tradition. Mercurey er i dag især verdensberømt for sine røde vine som kendetegnes ved en kraftfuld, moden frugt, ofte med nuancer af skovbær og muld

Mercurey 1. Cru Bondue

Bondue-marken er nabo til Les Sazenay, og besidder flere af de samme karakteristika som den berømte nabo. Smagen er meget rig og kompleks, med en behagelig balance mellem af mørk og fine tanniner.

Anmeldelser

  • "We have always found Suremain's wines reliable and extremely well made" citat Decanter
  • Druesorter: 100% Pinot Noir
  • Drikkeklar: Ved frigivelsen og 8-10 år frem fra høståret
  • Anbefales til: Fugle- og dyrevildt, kalve- og oksekød, modne oste.