2015 Langhe Rosso Cascina Ghercina

DKK 59,95
pr. fl. v/12 flasker 79,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (1)

Den korte avis

Vin-Info

Varenummer: 67941315
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Piemonte
Druesorter: 50% Barbera og 50% Cabernet Sauvignon
Anbefalet til: Pasta Carbonara, rødt kød, mørbrad, svampe og gedeost
Fadlagring: 12 måneder på franske egetræsfade

Beskrivelse

Piemonte kooperativet San Silvestros mikro vingård

Kvalitetskooperativet San Silvestro ligger i Piemonte - et af de allerbedste områder i Italien kendt for de berømte Barolo og Barbaresco vine. San Silvestro er ejet af Sartirano familien og er resultatet af et projekt, startet af Giovanni Sartirano 4 generationer tilbage. I dag ledes firmaet af fætrene Paolo and Guido Sartirano, som langsomt men sikkert har opbygget et sortiment af kvalitetsvine, som er efterspurgt både på det lokale marked og internationalt. I 1988 købte familien Baroloproducenten Tenuta Arnulfo Costa di Bussia i Monforte d'Alba med nogle af de bedste enkeltmarker i området - Campo dei Buoi og Campo del Gatto og i 2002 fulgte den lille vingård Ghercina med marker i Barolo og Novello.

Langhe Rosso Cascina Ghercina

Ghercinas Langhe Rosso DOC er et lækkert blend af de to røde druer Barbera og Cabernet Sauvignon fra marker i Langhe området. Farven er en dyb rubinrød. Rig og frugtig duft af sorte kirsebær og blåbær med strejf af vanilje og krydderi. Vinens gode ranke struktur afbalanceres af de bløde, modne tanniner. Lækker dyb smag af mørke modne bær med noter af violer med en fløjlsagtig finish.

Anmeldelser

  • 5 Stjerner - DenKorteAvis 11.04.2018:" Cascina Ghercina er en mikrovingård, som ejes af vinproducentfamilien Sartirano, der under firmanavnet San Silvestro driver flere gårde i Piemonte. Dedicato er stukket sammen af 50% Barbera og 50% Cabernet Sauvignon druer og er en kraftig, velafbalanceret vin, som smyger sig rundt om smagsløgene. Et rigtig godt køb til prisen."
  • Druesorter: 50% Barbera og 50% Cabernet Sauvignon
  • Fadlagring: 12 måneder på franske egetræsfade
  • Anbefales til: Pasta Carbonara, rødt kød, mørbrad, svampe og gedeost