2015 La Posta Malbec Pizzella Vineyard Mendoza Laura Catena

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (1)

Berlingske

Vin-Info

Varenummer: 25491315
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Mendoza
Druesorter: 100% Malbec
Anbefalet til: Retter med okse- og lammekød, dyrevildt, modne oste.
Fadlagring: 10 mdr på fransk eg heraf 20% nye fade

Beskrivelse

Laura Catena er datter af Nicolas Catena, Argentinas og Sydamerikas bedste vinproducent. Som den mest sandsynlige tronarving til Catena- imperiet, stilles der kolossale forventninger til Laura. Hun spiller en stadig vigtigere rolle i Catena-imperiet, bla. har hun været drivkraften i udviklingen af Catenas super-premium Malbec single vineyards. Laura er 4. generation i Catenafamilien som producerer vin, og ved fødslen af hendes ældste søn besluttede hun sig for at skabe sine egne vine. Den første serie af vine kaldte hun Luca, opkaldt efter den ældste søn. I Mendoza findes en lang række familiedrevne vinmarker med unikke placeringer og gamle vinstokke. De store producenter havde ikke haft øjne for dette uudnyttede potentiale, og Laura opdagede at nøglen til at lave vine med en særlig karakter i hendes boutique vingård lå netop her.

Det nyeste skud på stammen er La Posta serien, som laves efter samme filosofi som de mere eksklusive Luca vine. La Posta vinene er alle exceptionelle kvaliteter, som giver stor værdi for pengene.

Historien bag La Posta Pizzella Malbec går mange år tilbage.

Paula og Pablo Pizzella flyttede til Altamira, Mendoza fra Buenos Aires i slutningen af 1990´erne. De ønskede at realisere deres fælles drøm om at leve det idylliske liv som vindyrkere. Ejendommen navngav de Finca Coquena opkaldt efter den gud, der betegnes som beskytter for geder, får og lamaer i Andesbjergene. Når man ankommer til deres omhyggeligt plejede Malbec vinmarker bliver man mødt med stor varme af Paula og Pablo. Altamira distriktet anses i dag som værende blandt de allerbedste regioner i Mendoza til dyrkning af Malbec, på grund af solintensiteten, en skyfri himmel og sandede, muldholdige jorde der på overfladen er dækket af småsten. Det er som en drøm der er gået i opfyldelse.

Anmeldelser

  • 5 stjerner i Berlingske, 22.10.17: "Mørk, for ikke at sige kulsort, moden frugt med lakrids, peber og røg. Tæt og drøj, men alligevel med et forsonende grønligt frisk urtet element. Meget saftig mund..."
  • Druesorter: 100% Malbec
  • Dyrkningsforhold: Marken ligger 930 m over havet
  • Fadlagring: 10 mdr på fransk eg heraf 20% nye fade
  • Anbefales til: Retter med okse- og lammekød, dyrevildt, modne oste.
  • <a href="http://www.lapostavineyards.com/">La Posta Vinyards</a>