2015 Hohenmorgen Grand Cru Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 449,95
pr. fl. v/6 flasker 539,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 70271115
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Pfalz
Druesorter: 100% Riesling
Anbefalet til: Fede fisketyper, asiatiske retter, faste oste med alder.
Drikkemoden: Ved frigivelse og 15 år frem

Beskrivelse

Hohenmorgen "Grand Cru"

Familien Bürklin har klassificeret deres vine i fire niveauer, og de rangerer Riesling fra Hohenmorgen-marken på niveau med en Grand Cru fra Bourgogne, dvs. det absolut ypperste. Dette markeres med et G.C. på vinens etiket. Hohenmorgen-marken er den bedste mark ved Deidesheim, som er hovedbyen i Pfalz. Den perfekt soleksponerede mark giver unikke vine med en bemærkelsesværdig fedme.

Hohenmorgen Riesling G.C.

Hohenmorgen Riesling G.C. byder på en rig bouquet af solmoden eksotisk frugt og et strejf af petroleum. Smagen er tør og fedmefuld, og eftersmagen er meget lang. Til allersidst anes et bid af friskhed som en markering af, at vinen skam har et stort lagringspotentiale, selvom den allerede er fed og blød som ung.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Riesling
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og 15 år frem
  • Anbefales til: Fede fisketyper, asiatiske retter, faste oste med alder.

Producent beskrivelse

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.