2015-Grüner-Veltliner-Kremser-Wachtberg-Winzer-Krems

2015 Grüner Veltliner Kremser Wachtberg Winzer Krems

DKK 149,95
pr. fl. v/12 flasker 179,95   pr. flaske

Anmeldelser (1)

90 point

Winzer Krems

Byen Krems og dets omgivende vindistrikt Kremstal ligger omtrent 70 km vest for Wien. Området er godt på vej til at udvikle sig til et af Østrigs bedste hvidvinsområder, ikke mindst takket være den hæderkronede producentsammenslutning, Winzer Krems. Deres raffinerede og elegante vine har gået deres sejrsgang verden over, og har været en vigtig ambassadør for både Kremstal og hele Østrig.

Topplacering på Wine Spectators Top 100-liste

Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til et af de største vinhuse i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men dette understreger Winzer Krems dedikering til kvalitet. Winzer Krems har høstet mange anmelderroser, og blandt andet opnåede man en flot 33. plads på Wine Spectators legendariske Top 100-liste i 2008.

Ried Kremser Wachtberg Grüner Veltliner

Wachtberg er en af de mest kendte marker i Kremstal og ligger bag den gamle bydel. Denne Grüner Veltliner er frisk og intens, med toner af fersken og bær. Vinen er tæt, med mineralsk næse og eftersmagen afrundes med et strejf af hvid peber.