Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Chateau Pesquie

2015 Château Pesquié Les Terrasses Rouge Magnum Ventoux

4
Top ratings! Vis alle
92 point
Parkers favorit Best Value vin år efter år. Rig på frugt og en flot finish af røde bær og viol. Bæredygtig klassiker med saft og kraft. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2015
Shape
Drue
Blend
Shape
Område
Rhone
179,95 DKK pr. fl. v/3
Pr. fl. v/3 stk. 219,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2015 Château Pesquié Les Terrasses Rouge Magnum Ventoux
179,95 DKK pr. fl. v/3
Pr. fl. v/3 stk. 219,95 pr. flaske

Les Terrasses Rouge

Château Pesquié "Cuvée des Terrasses Non Filtré"fremstår imponerende mørk i glasset. Duften er intens og pågående, med nuancer af hindbær og sort peber. Smagen er rig på frugt, med et afbalanceret præg af fadlagring, og munder ud i en appetitvækkende finish af røde bær og viol. En klassiker!

Anmeldelser

Flot, åben næse med dybde noter af mørke bær i form af solbær og brombær tilsat et skud sort peber . Den mørke karakter fortsætter i munden, og det er imponerende at opleve, hvor meget koncentration man får for pengene. Med en alkoholprocent på 14 er det også overraskende elegant for området, ikke mindst takke være den saftige syre, der holder vinen spændstig, og som sørger for at der er mundvand på tungen i flere dage. Eftersmagen er præget af de mørke bær og en salt mineralitet, der understreger, at Ventoux så afgjort har terroir, som er værd at lære bedre at kende.

Krydret rødvin. Mørk og rig duft med sydfransk krydderi. Kraftig og fyldig smag - rustik og tanninrig. Robust sag med varme og kraft.

92 point

Mørk, varm frugt med tiltalende karamelkrydderi, flot doseret egetræ og autentisk distriktspræg. Eksotisk krydret vin med rank tæthed, udtalt mineralitet og god intensitet. Fornemt struktureret og med betragtelig detaljerigdom. Masser af charme kombineret med høj klasse. Exceptionelt meget for pengene.

Mød producenten

Chateau Pesquie

Château Pesquié, en af Robert Parkers favoritproducenter, er beliggende i det sydlige Rhône. Huset stammer fra 1750, men er i dag kendt for høj kvalitet.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Chateau Pesquie

Alle detaljer

Varenummer
47153315
Type
Flaskestørrelse
Magnum 150 cl
Leveres i
Leveres i Karton med 3 stk.
Alkoholprocent
14%
Producent
Land
Område
Lagring
12 måneder på små franske egetræsfade.

Andre købte også