Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Catena

2015 Catena Malbec Mendoza High Mountain Vines

9
Top ratings! Vis alle
92 point
Klassisk Malbec fra hjertet af Mendoza! Druerne kommer fra tre forskellige marker i forskellige luftlag hhv. 700, 800 og 900 m.o.h. Læs mere
Land
Argentina
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2015
Shape
Drue
Malbec
Shape
Område
Mendoza
129,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 159,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2015 Catena Malbec Mendoza High Mountain Vines
129,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 159,95 pr. flaske

Malbec fra højtbeliggende marker

Druerne til Catena Malbec stammer fra 3 marker i forskellige højder, som ligger i 3 forskellige distrikter; Angelica, La Pirámide og Altamira. Markerne ligger i henholdsvis ca. 700, 800 og 900 meter over havet. Catena Malbec kendetegnes ved sin dybe, komplekse bouquet af tætpakket, moden frugt. Smagen er ligesom Catenas øvrige vin begavet med en fabelagtig balance mellem moden frugt og bløde tanniner, og domineres aromamæssigt af sødmefulde brombær og et touch af mokka. Den lange eftersmag er mættende og meget varm - en på én gang fløjlsblød og muskuløs vin, som ingen vil kunne modstå
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

Lørdagens vinder-vin er fra Argentina, druen er malbec, og der er bare ingen tvivl om, at dette er den perfekte grillvin, fordi den kan alt! Malbec kan ellers være noget af en børste, hvilket den også beundres for, men er der en drue der kan slå en voksen mand eller en stærk dame omkuld, så er det malbec. Men paraderne ned; her er en moden malbec simpelthen i sin flotteste, ret dresserede, men stadigt store, mørke stolthed; i smidig, mørk, dyb, lækker og nærmest fornemt charmerende form. En selvsikker vin der imponerer med at have lidt alder. Den er årgang 2015 og fremstår mør, moden og optimalt drikkeklar lige denne sommer. De 6 stjerner går til Catena Malbec’s fløjlsbløde tekstur, tætte mørke frugt, kødfulde lækre lidt røgede smag og bløde, dybe lag der gør vinen til en næsten beroligende eliksir en dansk sommeraften, også længe efter solen er gået ned. Vinen er meget veltillavet men belønnes særligt her for at være ”sommerens perfekte grillvin”.

”Nyristet kaffe, friskkværnet peber, harmonisk perfekt modnet og saftig frugt. Flintet mineralsk afslutning. Harmonisk vin med mange facetter der giver plads til fordybelse. Klassevin - et regulært kup.”

92 point

91 point

SOMMERENS PERFEKTE GRILLVIN

91 point

Dyb, detaljerig, karakterfuld frugt med mørke blommer og kulsorte solbær og med fornemt, autentisk Malbec-præg. Velafbalanceret og med nydelig delikatesse og udsøgt renhed. Charmerende, aromatisk rig og i en kølig og alligevel givende stil. Dybt kultiveret frugtintensitet og betydelig ekstraktrigdom. Blødt helhedspræg, men alligevel med tilstrækkelig tannin. Attraktiv pris. Et godt bud på en velfungerende Julevin, der kan følge med til lidt af hvert, selv om de bløde, fuldmodne tanniner kommer til at kæmpe mod andefedtet for deres overlevelse.

TESTVINDER

+ Vis alle
Mød producenten

Catena

Catena er Sydamerikas bedste vinproducent på alle niveauer og Catena har fået 100P adskillige gange fra forskellige internationale anmeldere.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Catena

Alle detaljer

Varenummer
27891315
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Barbecue, Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter, Vildt
Lagring
12 måneder på 70% franske og 30% amerikanske egetræsfade

Andre købte også