Tilbud

2015 Casa Inti Estate Sauvignon Blanc Central Valley *

SPAR 45 DKK pr. fl.
DKK 35,00
pr. fl. v/12 flasker 79,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 28991115
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Chile
Druesorter: 100% Sauvignon Blanc
Anbefalet til: fiskeretter, god til stegt fisk, salater, sushi, aperitif. Terrassevin.
Fadlagring: Ståltank

Beskrivelse

Chiles Central Valley - en verdenssucces

Chiles Central Valley ligger som navnet antyder midt i Chile og strækker sig fra foden af Andesbjergene til Stillehavet. Det er et af Chiles ældste vinområder og har et Middelhavsagtigt klima med en lang, tør sommer og forskellen mellem temperaturerne mellem nat og dag om sommeren kan være op til 15 grader. Jordbunden består for det meste af ler, limsten og kalkaflejringer og er ideelt til drueavl. En meget stor del af Chiles vine kommer fra Central Valley og er en succes verden over.

Casa Inti - fra hjertet af Central Valley

Casa Inti har taget navn efter Incaernes ord for solguden: Inti. Solguden var den vigtigste gud i Incaernes tro. Casa Inti ejes af Talented Wines, som er en af Chiles største producenter. Med andre ord er der perfekte muligheder for at udvælge de bedste druer til netop Casa Inti vinene. Den meget talenfulde winemaker Ana Salomó med en fortid i Californien står bag vinene.

Estate Sauvignon Blanc

Druerne til denne vin høstes i slutningen af februar og i begyndelsen af marts og sorteres og afstilkes på vingården. Ren og superfrisk og sprød Sauvignon Blanc med en fin bouquet med antydning af figner, citrusfrugter, hyldeblomst, en klar og elegant smag som slutter med et strejf af mineralitet.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Sauvignon Blanc
  • Fadlagring: Ståltank
  • Anbefales til: fiskeretter, god til stegt fisk, salater, sushi, aperitif. Terrassevin.