2015 Blauer Zweigelt St. Severin Winzer Krems

DKK 69,95
pr. fl. v/12 flasker 94,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 72171315
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Østrig
Druesorter: 100% Zweigelt
Anbefalet til: Fjerkræ, svinekød, kalvekød
Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret.

Beskrivelse

Winzer Krems

Byen Krems og dets omgivende vindistrikt Kremstal ligger omtrent 70 km vest for Wien. Området er godt på vej til at udvikle sig til et af Østrigs bedste hvidvinsområder, ikke mindst takket være den hæderkronede producentsammenslutning, Winzer Krems. Deres raffinerede og elegante vine har gået deres sejrsgang verden over, og har været en vigtig ambassadør for både Kremstal og hele Østrig.

Topplacering på Wine Spectators Top 100-liste

Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til et af de største vinhuse i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men dette understreger Winzer Krems dedikering til kvalitet. Winzer Krems har høstet mange anmelderroser, og blandt andet opnåede man en flot 33. plads på Wine Spectators legendariske Top 100-liste i 2008.

Zweigelt

Den blå Zweigelt-drue er en krydsning af St. Laurent (som er i familie med Pinot Noir) og Blaufränkisch. Druesorten er opkaldt efter Dr. Fritz Zweigelt, som fremavlede druen i 1922. Zweigelt er meget populær i Østrig, bl.a. fordi den kan tåle frost og modner tidligt. Vinen skal traditionelt drikkes ung. Den har en frisk og livlig bouquet af frugt, i smagen meget mild og blød med nuancer af jordbær, vilde kiresbær og kanel, som slutter med en fyldig eftersmag.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Zweigelt
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret.
  • Anbefales til: Fjerkræ, svinekød, kalvekød