Tilbud
2015-Alamos-Malbec-Mendoza

2015 Alamos Malbec Mendoza

SPAR 35 DKK pr. fl.
DKK 59,95
pr. fl. v/12 flasker 94,95   pr. flaske

Anmeldelser (16)

5 point
90 point

Catena er Argentinas uomtvisteligt bedste vinproducent, uanset om det gælder enkeltmarksvine i verdensklasse eller pragtfulde dagligvine til priser der forbløffer. Alamos serien er meget rimeligt prissatte vine, der har et helt igennem overlegent forhold mellem pris og kvalitet. Nicolas Catena, der blev udråbt som "Man of the Year 2009" i Decanter, som en anerkendelse af hans livslange kamp som foregangsmand for kvalitetsrevolutionen i Argentina, går ikke på kompromis med kvalitet - uanset at der er tale om vin i et prisleje, hvor alle kan være med. Alle druer er håndhøstede, og der foregår en manuel udvælgelse af alle druer, der får lov til at indgå i en Alamos. "Alamos is a consistently excellent value-priced label", hedder det i Robert Parkers Wine Advocate Dec 2008, og vi har ikke længere tal på antallet af medaljer, stjerner og "Best Buy- prædikater", Alamos-serien har fået. Alamos er det gode, sikre valg fra Argentinas bedste producent Catena. Det eneste du kan blive forbavset eller overrasket over er, hvordan man kan få så meget vinøs kvalitet for så få penge...

Druerne til denne vin stammer fra udvalgte højt beliggende vinmarker i det vestlige Mendoza. Vinen repræsenterer det højeste niveau for sammensætning af en vin, ved at benytte druer fra mange individuelle mikroklimaer.

Resultatet er en smagfuld vin, der på flotteste vin udtrykker Malbec- druens unikke smag, aromaer og tekstur.

Alamos Malbec byder på en generøs smag med lagvis af sorte modne frugter blandet med noter af søde krydderier. Eftersmagen er lang og vedvarende med saftige, bløde tanniner.