2014 Ranch 32 Pinot Noir Monterey Scheid Wines

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (2)

Penge & Privatøkonomi
Penge & Privatøkonomi Vurderet til 149 kr.

Vin-Info

Varenummer: 23181314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefalet til: Okse-, kalve- og svinekød, fjerkræ, milde oste
Fadlagring: 8 måneder på franske egetræsfade

Beskrivelse

Ranch 32 Pinot Noir

Pinot Noir af høj kvalitet handler først og fremmest om hvor druen dyrkes og Ranch 32 ligger i det kølige Monterey County, som er et paradis for den sarte men fantastiske drue. Scheid Wines anvender traditionelle burgundiske teknikker og gærer de håndhøstede druer i små åbne kar med punch down/pigeage. Herefter lagres vinen på 100% franske egetræsfade i 8 måneder, hvilket afrunder tanninerne og øger kompleksiteten. Resultatet er en lækker Pinot Noir med en kerne af friske mørke bær især sorte kirsebær og strejf af rosenblade. Flot afbalanceret med god moden frugt, let krydderi og frisk syre. God struktur og kompleksitet.

Anmeldelser

  • TESTVINDER - Vurderet til at burde koste 149 kr - Penge & Privatøkonomi marts 2017: " I en næsten historisk skuffende panelsmagning, hvor der var langt mellem de gode flasker, og de bedste var alt for dyre, stod denne pinot noir ud som det helt store lyspunkt. Ranch 32 er et value-for-money brand fra den store producent Scheid Vineyards, der henter sine pinot-druer i den kølige, kystnære del af Monterey. Vinen har lagret otte måneder på franske egetræsfade, og den er en charmerende, blød mellemvægter. Deleuran: Stald, svampe, hindbær og lakrids, meget vellavet med en saftig syre og bløde tanniner. Jensen: Lækker pinot-næse med stald og urter, både saftig og sødmefuld i oversøisk stil."
  • Druesorter: 100% Pinot Noir
  • Fadlagring: 8 måneder på franske egetræsfade
  • Anbefales til: Okse-, kalve- og svinekød, fjerkræ, milde oste

Producent beskrivelse

Value fra Scheid Family Wines

Ryder Estate er en del af det velrenommerede Scheid Family Wines, der laver vin i Californien. Ryder Estate er familiens value-for-money vine - her er der tale om høj kvalitet til en fornuftig pris, hvilket kan være svært at finde i USA, hvor priserne er himmelflugtet.

Monterey i Californien

Ryder-vingården ligger i Monterey County på Californiens Central Coast. I området findes utroligt mange forskellige jordbundstyper og mikroklimaer, der er med til at gøre druerne herfra helt særlige. Montereybugten er med til at holde temperaturen nede i området, der ellers har meget varme og solrige dage. Den store temperaturforskel mellem de varme dage og de kølige nætter afspejler sig i vinene, der er fyldige og frugtdrevne, men aldrig "jammy".