2014 Ranch 32 Chardonnay Monterey Scheid Wines

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (2)

California State Fair 91 point
Dan Berger's International Wine Competition Guld

Vin-Info

Varenummer: 23181114
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 100% Chardonnay
Anbefalet til: Fisk, krabbe, rejer, muslinger, fjerkræ, pasta og salater
Fadlagring: 8 måneder på franske egetræsfade

Beskrivelse

Ranch 32 Chardonnay

Chardonnay af høj kvalitet handler først og fremmest om hvor druen dyrkes og Ranch 32 ligger i det kølige Monterey County, som er et paradis for de klassiske burgundiske druer såsom Chardonnay og Pinot Noir. Scheid Wines gærer de håndhøstede druer ved kølig temperatur for at bevare frugten i vinen og 50% lagres herefter på franske egetræsfade hvilket giver vinen en cremet fylde, kompleksitet og flot struktur. Resultatet er en lækker frugtig Chardonnay med dyb aromatisk kompleksitet og flot fylde. Noter af tropisk frugt, vanilje og toast. Det kølige klima giver vinen en velbalanceret og læskende syre.

Anmeldelser

  • 91P - Ved California State Fair.
  • Guldmedalje v/Dan Berger's International Wine Competition.
  • Druesorter: 100% Chardonnay
  • Fadlagring: 8 måneder på franske egetræsfade
  • Anbefales til: Fisk, krabbe, rejer, muslinger, fjerkræ, pasta og salater

Producent beskrivelse

Value fra Scheid Family Wines

Ryder Estate er en del af det velrenommerede Scheid Family Wines, der laver vin i Californien. Ryder Estate er familiens value-for-money vine - her er der tale om høj kvalitet til en fornuftig pris, hvilket kan være svært at finde i USA, hvor priserne er himmelflugtet.

Monterey i Californien

Ryder-vingården ligger i Monterey County på Californiens Central Coast. I området findes utroligt mange forskellige jordbundstyper og mikroklimaer, der er med til at gøre druerne herfra helt særlige. Montereybugten er med til at holde temperaturen nede i området, der ellers har meget varme og solrige dage. Den store temperaturforskel mellem de varme dage og de kølige nætter afspejler sig i vinene, der er fyldige og frugtdrevne, men aldrig "jammy".