2014 Pinot Noir Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 149,95
pr. fl. v/12 flasker 179,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 70201314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Pfalz
Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefalet til: Fjerkræ, kalvekød, magert oksekød, svinekød.
Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 7 år fra høståret

Beskrivelse

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Bürklin-Wolf Pinot Noir

Pinot Noir-druen leverer forførende raffinerede vine i Pfalz, og få formår som familien Bürklin at få det bedste ud af den burgundiske druesort. Vinen fremstilles af håndhøstede og efterfølgende håndsorterede druer, og den er både gæret og lagret på franske barriques. Duften byder på indsmigrende skovjordbær og hindbær samt noter af mineraler. Smagen er silkeagtig og intenst frugtig med en flot afrundet finish.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Pinot Noir
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 7 år fra høståret
  • Anbefales til: Fjerkræ, kalvekød, magert oksekød, svinekød.