2014 Fox Brook Cabernet Sauvignon California

DKK 59,95
pr. fl. v/12 flasker 79,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 24781314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
Anbefalet til: kraftfulde hverdagsretter, kraftfulde pastaretter, okse, svinekød, kraftige retter med fjerkræ.

Beskrivelse

Vin skal drikkes, ikke gemmes

Fox Brook Winery er en del af Bronco Wine Company, der blev dannet i 1973 Fred, Joseph og John Franzia. Siden begyndelsen har man haft det som et erklæret mål at lave vine der skal drikkes, ikke gemmes. Kvaliteten skal samtidig være så høj som muligt, til den lavest mulige pris. Navnet Bronco er en sammentrækning af BROther(Bror) og COusin(fætter/kusine) efter Fred, Joseph og John, der er netop brødre og fætre - og i øvrigt i familie med den berømte vinlegende Ernest Gallo.

4 største producent i USA

Bronco Wine Company er den 4. største producent i USA og ejer vinmarker svarende til et areal på 180 km2, hvilket gør dem til den største jordbesidder. Markerne ligger primært i Californien. Hvor det i mange andre vinområder verden over, oftest er billigst at købe druer, så er dette ikke tilfældet her, da priserne på kvalitetsdruer er stigende - denne tendens har Bronco Wine for længst set og har derfor igennem mange år opkøbt gode marker og dyrket dem selv for at holde prisen på den gode kvalitet nede. Med så store jordbesiddelser, så kræves der en del vingårde, hvilket Bronco også har - en af dem er Fox Brook Winery i Napa Valley, som har specialiseret sig i at lave vine på enkeltdruer.

Parker's Best Buys

Robert Parker har haft flere af Fox Brook vinene på sin liste over California's Best Buys. Parker skrev: "...Plenty of varietal character. You can do a lot worse for a lot more money than these."

Fox Brook Cabernet Sauvignon

Denne Cabernet Sauvignon er fyldig og saftig og passer perfekt til uhøjtidelige lejligheder. Lækker rød frugt vælter op af glasset og i smagen er vinen dejligt afrundet og blød. Vinen er en crowd-pleaser, der passer perfekt til mange forskellige retter og anledninger.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
  • Anbefales til: kraftfulde hverdagsretter, kraftfulde pastaretter, okse, svinekød, kraftige retter med fjerkræ.