2014 Cabernet Sauvignon Heritage Reserve California Deloach

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 80581314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
Anbefalet til: Oksekød, lammekølle, fugle- og dyrevildt, modne oste

Beskrivelse

Cabernet Sauvignon Heritage Reserve DeLoach

God vin afhænger i allerhøjeste grad af kvaliteten af druerne og derfor udvælger DeLoach nøje druerne blandt top vinmarker i hele Californien. Udvalgt vine fra forskellige marker blandes, før de lagres på rustfri ståltanke. Kun en lille del af vinen lagres på franske og amerikanske egetræsfade hvilket giver yderligere kompleksitet, men samtidig bevarer drue karakteren og vinens imødekommende, frugtrige stil. En Cabernet med saftig mørk bærfrugt med kirsebær, solbær og strejf af urter og cedertræ. Moderat syre, fine tanniner og en god lang eftersmag.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
  • Anbefales til: Oksekød, lammekølle, fugle- og dyrevildt, modne oste

Producent beskrivelse

Pioneren og Bourgognefamilien

DeLoach Vineyards ejes af den franske vinfamilie Boisset, der bl.a. også ejer det berømte Domaine de la Vougeraie, Bourgognes største økologiske og biodynamiske Domaine. Familien Boisset købte i 2003 DeLoach Vineyards af den passionerede grundlægger Cecil De Loach, der med grundlæggelsen af DeLoach Vineyards tilbage i 1975 var med til at sætte Russian River på landkortet. I dag ledes Boisset af den karismatiske Charles Boisset.

Burgundisk elegance fra Russian River Valley, Californien

Beliggende i hjertet af Sonoma County, Californien, er Russian River Valley et af USA's absolut bedste vinområder - nogle af USA's bedst anmeldte og dyreste vine kommer herfra. Som en af Californiens køligste AVA'er byder dalen på et relativt koldt klima med en lang modningsperiode, der fremhæver kompleksitet, kølighed, mineralitet og balance i de færdige vine - dette betyder at Russian River Valley især er velegnet til de burgundiske druer Chardonnay og Pinot Noir men også Zinfandel giver imponerende resultater i det tempererede klima. DeLoach er især specialister i enkeltmarksvine fra nogle af de bedste marker i Russian River Valley og har brugt årtier på at finde de bedste marker, studere jordbunde og drue kloner for at opnå det bedste resultat.

Biodynamik & økologi i fokus

Fra starten lå det grundlæggeren Cecil DeLoach meget på sinde at værne om miljøet, så økologiske principper har været praktiseret fra begyndelsen og ambitionerne er kun blevet større siden familien Boisset, der er dedikerede øko/biodynamikere, overtog i 2003. Man arbejder også aktivt for at få lokalsamfundets øjne op for biodynamisk landbrug. Deloachs egen Estate mark samt Maboroshi er økologisk og biodynamisk certificerede.

6 serier af vine:

Estate Wines

Vine lavet udelukkende på druer fra vingårdens egne biodynamisk certificerede marker og kun de bedste fade indgår i vinene.

Vineyard Designated

Enkeltmarksvine fra helt særlige, nøje udvalgte top vinmarker, der hver i sær har unikke terroir kvaliteter som fortjener at stå alene. Vine der viser cool climate områdets diversitet og det ypperste af Russian River Valley.

OFS (Our Finest Selection)

Lavet på druer fra nogle af de bedste vinmarker i Russian River Valley, der hver i sær bidrager med hver deres unikke terroir karakter til det endelige blend. Vinene kaldes Our Finest Selction da Deloach udvælger de bedste fade fra de forskellige marker til disse vine.

Russian River Valley

Kernen i DeLoachs sortiment, lavet primært på druer fra udvalgte avlere i Russian River Valley men også fra vingårdens egne marker. Konsekvent prisvindende høj kvalitet af vine med særlig elegance og frugt der er unik for dette cool climate område.

Coastal

Vine med fokus på det unikke terroir langs Californiens kyst. Druer af høj kvalitet dyrket efter bæredygtige principper opkøbt fra kølige, tågepåvirkede vinmarker i Central Coast AVA'en.

California Heritage Reserve

Serien der har til formål at afspejle Californiens solbeskinnede terroir. Druerne opkøbes fra vinmarker af høj kvalitet dyrket efter bæredygtige principper på tværs af Californien (bla. fra Solano og San Joaquin County og Lodi).