2013 Project Paso Old Vine Zinfandel Paso Robles California

DKK 99,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 27121313
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 100% Zinfandel
Anbefalet til: Lam, oksekød, kraftigt fjerkræ, grillet kød.
Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret.

Beskrivelse

American Winery of the Year

Bag Project Paso og Sivas-Sonoma vinene står et af USA´s hurtigst voksende vinhuse, Don Sebastiani & Sons. Firmaet er baseret på et koncept, som man på fransk kalder "négociant-eleveur". Vinhuset opkøber druer fra udvalgte områder i Californien og vinificerer dem i en moderne, intens stil, som er blevet en kæmpesucces verden over. Sebastiani blev udnævnt til "2005 American Winery of the Year" i Wine Enthusiast.

Ældgamle vinstokke i Paso Robles og Sonoma

Project Paso-vinene fremstilles af druer fra Paso Robles County i det sydlige Californien. Sebastiani samarbejder med en række af områdets bedste vindyrkere, hvoraf flere besidder marker med ældgamle, krogede vinstokke. Om sommeren er dagtemperaturer under 30 grader et særsyn, og varmen sætter sit tydelige fingeraftryk på vinene, som kendetegnes ved en velouragtig blødhed. Sivas-Sonoma vinene kommer primært fra Sonoma området der modsat Paso Robles, er kendt for sit kølige klima grundet briser der strømmer ind over området fra både nord og syd. Dette medvirker til en længere vækstsæson og dermed til en flot aromatisk modenhed i druerne der samtidig beholder en stor friskhed.

Project Paso Old Vine Zinfandel

Project Paso Old Vine Zinfandel fremstilles af druer fra vinbonden Sam Balakians ældste Zinfandel-vinstokke. De gamle, knudrede vinstokke yder et meget lavt udbytte, men koncentrationen og karakterrigdommen er fabelagtig! Vinen byder på en næse af modne solbær og hindbær samt noter af mokka og vanilje. Smagen er rig og generøs med nuancer af bærfrugt, tørret figen og krydrede noter fra fadlagringen.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Zinfandel
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret.
  • Fadlagringen: Lagret på fransk og amerikansk eg
  • Anbefales til: Lam, oksekød, kraftigt fjerkræ, grillet kød.