Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Deloach

2013 Pinot Noir Marin County Deloach

2
Top ratings! Vis alle
92 point
Enkeltmarks Pinot Noir fra Marin County, en af de køligste appellationer i Californien! Vinen byder på en flot balance mellem naturlig syre og fyldige noter af sorte bær. Læs mere
Land
USA
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2013
Shape
Drue
Pinot Noir
Shape
Område
Californien
415,00 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 499,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2013 Pinot Noir Marin County Deloach
415,00 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 499,95 pr. flaske

Pinot Noir Marin County

Marin County med Stillehavet mod vest og San Francisco-bugten mod øst, og er er en af de køligste AVA’er i Californien. Det kølige klima giver en længere vækstsæson og vine af høj kvalitet med flot balance, naturlig syre og lavere alkohol. Denne elegante Pinot Noir er lavet på druer fra fire af de bedste drueavlere i Marin County. Vinen har en skøn duft af friske sorte kirsebær og hindbær. I smagen kommer der yderligere noter frem af tranebær og tørret korender kombineret med en frisk velafbalanceret syre.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

92 point
Houlberg Vin

Her er der husets Marin Pinot Noir og Marin County ligger med Stillehavet mod vest samt San Francisco-bugten mod øst og er en af de køligste AVA’er i Californien. Det kølige klima betyder en længere vækstsæson med naturlig syre og lavere alkohol. Denne vin er lavet fra druer fra 4 af drueavlere i den nordligste del af Marin County. Druerne blev håndhøstet og har gæret i åbne gæringskar med daglige punchdowns og efter endt fermentering er vinen så lagret i 17 måneder på franske egefade, hvoraf 33% er nye fade. Denne flaske har nummer 2.767. Frugten er ikke så lys ... mere mørk med nogle blækagtige og grønne noter, et tydeligt fadpræg, mens frugten er blommer, kirsebær samt brombær. Der er lidt oksefond, søde krydderier, bagepulver samt koriander ... virker så blød og cremet med disse trænoter af både teaktræ og cedertræ. I smagen er der godt med krop og syre, så det er en Pinot Noir med lidt goddaw i. Der er brombær, kirsebær, jordbær, tranebær, peber og noget udefinerbar stærkt. Alt leveres dog så blød og cremet, mens syren er så fin, frisk og afbalanceret.

Den Korte Avis

Mød producenten

Deloach

DeLoach Vineyards ejes af den franske vinfamilie Boisset, der også ejer det berømte Domaine de la Vougeraie, Bourgognes største økologiske domaine.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Deloach

Alle detaljer

Varenummer
80471313
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Land
USA
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Kalv, Meditationsvin, Ost (faste), Sommerretter, Vildt (fugle)

Andre købte også