2013-Mercurey-Domaine-de-Suremain

2013 Mercurey Domaine de Suremain

DKK 159,95
pr. fl. v/12 flasker 194,95   pr. flaske

Anmeldelser (1)

90 point

Suremain bryder lydmuren

Vi er ekstremt stolte på vegne af vores value-for-money producent Domaine de Suremain, der i de senere årgange for alvor har brudt igennem lydmuren med imponerende ratings senest fra Master of Wine Tim Atkin og op til 94 point i Decanter.

Det bedste fra Mercurey

Vi har arbejdet sammen med Domaine de Suremain siden starten i 1987. Domainet er traditionens vogter og frembringer langtidsholdbar Mercurey fra de tre bedste 1. Cru-marker i Mercurey: 1. Cru Bondue, 1. Cru Clos l'Eveque og 1. Cru Sazenay, samt en uforlignelig Villages (almindelig Mercurey). Sønnen Loïc de Suremain har overtaget ansvaret og har flere gange vundet konkurrencer for "Best Young Winemaker" i regionen. Domaine Suremain har længe været kendt for sit gode forhold mellem attraktiv pris og høj, stabil kvalitet. Husets vine kendetegnes ved en karakterfuld bouquet og en fløjlsagtig smag.

Mercurey - kraftfulde vine fra Cote Chalonaise

Kommunen Mercurey fik sit navn i 500-tallet, da Romerne byggede et tempel på stedet til ære for Merkur. Nogenlunde samtidig blev egnens første vinstokke udplantet, så Mercureys vinbønder bygger altså videre på en halvandet årtusind gammel tradition. Mercurey er i dag især verdensberømt for sine røde vine som kendetegnes ved en kraftfuld, moden frugt, ofte med nuancer af skovbær og muld

Mercurey

Mercurey Rouge charmerer med sin indbydende, let krydrede bouquet af muld og masser af sort frugt. En harmonisk vin med behagelig balance mellem god frugt og tanniner, der danner en velafbalanceret blød fylde med en lang eftersmag.