2013 Elder Rock Winemaker´s Blend Monterey Scheid Wines*

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 23171313
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Californien
Druesorter: 45% Merlot, 27% Petite Sirah, 15% Syrah, 7% Cabernet Sauvignon, 4% Riesling, 2% Muscat
Anbefalet til: Kraftigt fjerkræ, oksekød, vildt, lam
Fadlagring: 6-8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade

Beskrivelse

Elder Rock Winemaker's Blend

Druerne kommer fra det kølige Monterey County, kendt for særligt elegante vine. De kølige briser der blæser op igennem området fra havet, gør at druerne her modner langsommere, hvilket giver større aromatisk kompleksitet og flot frisk syre. For millioner af år siden, blev sten og skifer fragmenter fra floder aflejret langs Central Coast regionen i Californien. Disse gamle aflejringer giver området en særlig stenet lerjord, kaldet "elder loam". Scheid Wines' Elder Rock vine, har til formål at afspejle områdets unikke terroir så klart som muligt - her betragtes druerne og vinen som jordens talerør. Alle druer der indgår i Elder Rock Winemaker's Blend gæres og lagres hver for sig inden de blandes til en vin med spændende kompleksitet, dybde, klar saftig frugt og elegant friskhed. Duft af friske brombær, jordbær og hindbær med florale noter af rosenblade og delikate strejf af mokka og vanilje. Rig smagen med tæt, saftig og blød bærfrugt.

Anmeldelser

  • Druesorter: 45% Merlot, 27% Petite Sirah, 15% Syrah, 7% Cabernet Sauvignon, 4% Riesling, 2% Muscat
  • Fadlagring: 6-8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade
  • Anbefales til: Kraftigt fjerkræ, oksekød, vildt, lam

Producent beskrivelse

Value fra Scheid Family Wines

Ryder Estate er en del af det velrenommerede Scheid Family Wines, der laver vin i Californien. Ryder Estate er familiens value-for-money vine - her er der tale om høj kvalitet til en fornuftig pris, hvilket kan være svært at finde i USA, hvor priserne er himmelflugtet.

Monterey i Californien

Ryder-vingården ligger i Monterey County på Californiens Central Coast. I området findes utroligt mange forskellige jordbundstyper og mikroklimaer, der er med til at gøre druerne herfra helt særlige. Montereybugten er med til at holde temperaturen nede i området, der ellers har meget varme og solrige dage. Den store temperaturforskel mellem de varme dage og de kølige nætter afspejler sig i vinene, der er fyldige og frugtdrevne, men aldrig "jammy".