Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Poderi Luigi Einaudi

2013 Barolo Luigi Einaudi

4
Top ratings! Vis alle
94 point
92 point
En flot Barolo fra stjerneproducent. Intens duft af røde bær, mørk chokolade, trøffel og cedertræ. Læs mere
Land
Italien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2013
Shape
Drue
Nebbiolo
Shape
Område
Piemonte
249,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 299,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2013 Barolo Luigi Einaudi
249,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 299,95 pr. flaske

Barolo

Denne Barolo har en intens duft af røde bær, mørk chokolade, trøffel og cedertræ, samt underliggende mineralske toner. Selv den mest garvede Barolo-smager vil kunne finde smagen forbløffende stor og mættende.

Anmeldelser

94 point

Når en Barolo har alder og er lavet med omhu, så er det svært ikke at smile. Denne fra Luigi Einaudi har begge dele, og det holder virkelig. I næsen har den kirsebær, anis, skovbund, høvlspåner - forestil dig dit gamle sløjdlokale, når der var høvlet friske spåner af et stykke træ - ikke helt så voldsomt men i den retning. Efter lidt tid i glasset kommer frugten mere frem i næsen. I munden er den tør, har masser af syre og gode tanniner, hvor frugten kommer listende til sidst og runder det hele perfekt af.

92 point

Her viser årgangen tydeligt sit robuste præg, som efterhånden har taget en del år at få modereret. Mørke bær, sort the, mørk bitter chokolade, tørrede urter, kraftfulde tanniner og en fin jorderet mineralsk eftersmag. En kraftfuld Barolo med statur som en vestjysk landmand.

Åben med toner af stenfrugt, friskskåret tobak, lidt blyant, mint, røde roser og begyndende toner af underskov og sveske. Lækker og ganske intens vin med den klassiske garvesyrestruktur, der er tør og raspende i munden som en fuldkorns- tudekiks. God barolo.

92 point
Houlberg Vin

Denne Barolo er lavet med Nebbiolo druer fra marker i Barolo, Monforte d’Alba og Verduno. Gæring og maceration er sket i både stål- og betontanke med kontrolleret temperatur på 30-32 grader og så efterfølgende yderligere maceration over 22-25 dage, hvorefter der er sket malolaktisk gæring og så lagring på store 600 liter bottis. Nu er vi bestemt niveauer op ... duften har mere dybde, er mere moden, har læder, frisk tobak, godt med tør jord og træ ... cedertræ, tørrede rosenblade, sorte kirsebær, cherrycoke, hindbær, svesker, medicinkasse, jod, grøntsagsfond samt en balsamisk syre og lidt grønne grene. I munden mærkes modenheden mere ... så rolig, fin og mørk, men alligevel med en tydelig bitterhed af både Earl-Grey te, bitter mørk chokolade og en lys frugt af hindbær, tranebær og ribs, afdæmpet og selvom tanninerne er tæmmet som den blideste løve i bur. Vinen har en vis elegance og stor vedkommenhed.

Mød producenten

Poderi Luigi Einaudi

Luigi Einaudi! Italiens præsident fra 1948-1955. Verdensberømt for anmelderroste single vineyards. Støt stigende kvalitet. Fremtiden ser ligeså lys ud som fortiden for den familieejede vingård fra Piemonte.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Poderi Luigi Einaudi

Alle detaljer

Varenummer
69091313
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Alkoholprocent
14,5%
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (lyst kød), Fjerkræ (mørkt kød), Kalv, Okse, Simreretter, Tomatretter (pizza, pasta), Vildt (fugle)
Lagring
Lagrer på 600 Liters Bottis

Andre købte også