Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Newton Johnson

2010 Pinot Noir Family Vineyards Newton Johnson

3
Top ratings! Vis alle
91 point
Anbefalet
En af Sydafrikas absolut bedste Pinot Noirs! Lavet på håndhøstede druer fra højtliggende parceller på familiens eksklusive topmarker. Læs mere
Land
Sydafrika
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2010
Shape
Drue
Pinot Noir
Shape
Område
Upper Hemel en Aarde Valley
229,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 279,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2010 Pinot Noir Family Vineyards Newton Johnson
229,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 279,95 pr. flaske

Pinot Noir Family Vineyards

Dette er vingårdens Pinot Noir flagskib, og samtidig en af Sydafrikas bedste Pinot Noir. Vinmarkerne ligger i den Nordlige del af dalen, mellem 250 til 350 m over havets overflade. Vinen har en flot, mørkerød farve, en kompleks bouquet af kirsebær, brombær, krydderier og antydning af jordbund. Smagen er fyldig og koncentreret med elegante undertoner af mineraler og en lang, silkeblød finish.

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

91 point

The 2010 Family Vineyards Pinot Noir from the Upper Hemel-En-Aarde and sees 11 months in tight grained Burgundy barriques. It offers light red cherry and raspberry leaf notes with great clarity and lightness. The palate is crisp and taut on the entry with brisk red berry fruit laced with a citric thread that lends vigour and poise. It does not have great weight of length, but it dances across the sense with glee. Drink now-2017.

Anbefalet
Smag og Behag

Lækker pinot farve med dejlig stald i næsen, underskov, lidt røg og de milde, milde røde bær. I munden er den blød og saftig med jordbær, skovbund, noget gummi og røg. Frisk sydafrikansk udnyttelse af Pinot Noir druen, der bejler til Bourgogne, men med sit helt specielle ophav.

Winelab.dk

WOW! Enestående og fantastisk Pinot Noir. Autentisk og i verdensklasse! Jord, hindbær, markant og fantastisk sprødt ristet fad. Dyb og klassisk Pinot Noir-duft, når det er allerbedst. Og i smagen fortsætter festen. Frisk og sprød frugt. Skovbær, diskrete men tilstedeværende fyrenåle og en tilpas portion tannin, der bevarer vinens elegance og sprødhed. Jeg er blæst ned af stolen! Jeg vidste, at Newton Johnson er et godt vinhus, men ikke at det er så suveræn til at lave Pinot Noir i intet mindre end verdensklasse og med Bourgogne Pinot Noir som tydeligt forbillede. Prisen har heldigvis endnu ikke Bourgogne som forbillede, for den er et røverkøb for en så sublim vinoplevelse!

Mød producenten

Newton Johnson

Svøbt i de kølige vinde fra Atlanterhavet producerer Newton Johnson terrorvin i verdensklasse med op til 97P Atkin.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Newton Johnson

Alle detaljer

Varenummer
24701300
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Land
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Kalv, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Sommerretter, Vildt (fugle)
Lagring
34% på nye franske egetræsfade og 66% på 1-3 år gamle egetræsfade.

Andre købte også