Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Telmo Rodriguez

2010 Cuvée Philipson Telmo Rodriguez Rioja

12
Top ratings! Vis alle
90 point
Vores egen cuvée med de bedste fade fra Telmos kælder. Læs mere
Land
Spanien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2010
Shape
Drue
Tempranillo
Shape
Område
Rioja
79,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 109,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2010 Cuvée Philipson Telmo Rodriguez Rioja
79,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 109,95 pr. flaske

Cuvée Philipson Rioja

Det er vores livsdrøm at lave den bedst tænkelige vin efter vores hoveder med verdens bedste vinproducenter fra forskellige regioner i flere verdensdele. Vi søger den ultimativt bedste kvalitet til prisen, vi overperformer, og det betyder at du får mere vin for pengene når du køber Cuvée Philipson. Vi har arbejdet med Telmo siden starten og sammen har vi udvalgt de bedste fade i Telmos kælder for at præsentere en moderne Rioja med respekt for traditionerne. Druerne til Rioja Cuvée Philipson kommer fra gamle, krogede vinstokke fra Telmos egne, lavtydende vinmarker beliggende 500 m over havets overflade i hjertet af Rioja. Vinen er lavet på 90% Tempranillo og 10% Garnacha og har lagret 14 mdr. på egefade. Vinen en stor bouquet af supermoden, sort frugt og et strejf af krydderier, en delikat og samtidig intens smag, som slutter med friskhed og elegance. Eftersmagen er meget lang og rummer mineralske undertoner.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Den Korte Avis

Rodriguez er kendt som en af Spaniens bedste og innovative vinmagere, der har vendt op og ned på konceptet for vinfremstilling over hele den iberiske halvø. Hans vine afspejler terroiret - jordbunds- og klimaforhold - i de områder, hvor druerne er dyrket, og det gælder også den aktuelle Rioja, som han har stukket sammen med sin importør i Danmark, Christian Philipson. Resultatet er en moderne, franskinspireret vin fuld af frisk frugt uden fortidens vaniljepræg.

90 point

Kompleks næse af diskrete krydderier, bouillon, peber og blommer. Velbalanceret i munden, sømløs og sammenvævet med en vis elegance og pæn tanninstruktur. Vellavet.

Elegant spansk Rioja i moderne fortolkning med stor præcision. Tæt mørk frugt og bløde tanniner og en lang eftersmag med et strejf af vanilje og peber.

Rød rioja og sommer - hænger det overhovedet sammen? Jo, det gør, når man vel at mærke taler rioja i den moderne stil og ikke den gamle, støvede stil, hvor vinene har fadlagret til det næsten udtørrende. Telmo Rodriguez gik allerede som ung nye veje med familieejendommen Remelluri. Der er også fad på færde her, men der er ikke 'gået pind i den' - det er saftspændt, kamferkrydret Tempranillo (90%), der skal drikkes køligt en aften, hvor sommeren måske er mere dansk end lun og til grillet okse eller lam.

Jyske Vestkysten

Markant fad med røde, sødlige bær og noter af tobak. Smager rigtig godt nu, men vil vinde ved et par års yderligere lagring.

Penge & Privatøkonomi

Saftig pleaser - Telmo Rodriguez laver vin fra hele Spanien, der ofte er gode køb, men er mest kendt for vinene fra familieejendommen Remelluri i Rioja. Herfra fremstiller han denne cuvée i samarbejde med Phillipson Wine, og det er de sluppet rigtigt godt fra. Den er lavet på 90 procent tempranillo og resten garnacha i en let tilgængelig stil, og selv om enkelte deltagere savnede lidt Riojakarakter, mente alle, at den bør koste mindst det dobbelte.

Smag på vin

Rioja'er havde tidligere ry for at være mere udtræk af træ end af frugt. Denne Cuvée Philipson er af mere moderne stil og med en fin balance mellem frugten og fadet. Aroma af tørret frugt og en smag over en pæn variation af kirsebær, figner, krydderier, lidt tobak og kamfer. Moden og velafbalanceret Rioja med bløde tanniner - lige til en lammekølle.

Vinavisen

Vinavisen

Superlækker rødvin på druen Tempranillo (90%) og Garnacha. Den kommer godt rundt i munden med sin dejlige frugt, bløde tanniner, sine mange facetter - og smagsmæssige modhager.

Winelab.dk

Mørk og moden spanier med flair for den moderne danske smag. Mørke bær, rosiner,og lidt krydrede undertoner i duften på denne harmoniske vin. Godt "bid" i munden, god fylde og længde på eftersmagen. Ikke avanceret eller unødigt kompliceret, men særdeles vellavet Rioja i den mere frugtige stil. Og et rigtig godt køb til prisen.

+ Vis alle
Mød producenten

Telmo Rodriguez

En af Spaniens bedste winemakers, Telmo Rodriguez, har på rekordtid skabt et navn i blandt den spanske elite med sine magiske 100P ratings.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Telmo Rodriguez

Alle detaljer

Varenummer
56381310
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Barbecue, Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Kalv, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter, Vildt (fugle)
Lagring
14 måneder i traditionelle, store fade (foudres) og franske egefade.

Andre købte også