Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Chateau Lamothe-Cissac

2010 Château Lamothe-Cissac Cr Bourgeois Haut-Médoc 600 cl.

10
Top ratings! Vis alle
Flagskibet Lamothe-Cissac er en perle i hjertet af Cissac, og genbo til Château Lafite-Rothschild. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2010
Shape
Drue
Cabernet Sauvignon
Shape
Område
Bordeaux
1.995,00 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 1995 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2010 Château Lamothe-Cissac Cr Bourgeois Haut-Médoc 600 cl.
1.995,00 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 1995 pr. flaske

Château Lamothe-Cissac Cru Bourgeois

En lille perle af et slot i hjertet af Cissac. Ejendommen ligger i kommunen Cissac, hvor man excellerer i at lave komplekse, velstrukturerede vine som ofte kan være svære at skelne fra vine fra Pauillac og Saint-Estèphe. Vincent Fabre har gennem flere år investeret både meget tid og mange penge på at få slottet helt i top i Cissac. Lamothe-Cissac anbefales år efter år af anerkendte vinguider som Le Guide Hachette des Vins og La Revue du Vins de France. Slottet baserer sin vin på Cabernet Sauvignon tilsat en lille mængde Merlot og Petit Verdot. Der er masser af intens bærfrugt i den aristokratiske bouquet. Smagen er rig og intens med en lang saft- og kraftfuld finish.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Harmonisk, tør og medium fyldig rødvin svøbt i flot, lang, saftig frugtsmag af mørke bær, urter, vanilje og toast. Super tilbud.

Typisk for Lamothe-Cissac, en ret lys farve og transparens. Næsen er frisk, mostagtig, let mintet fra enten cabernet eller barrique, sure intense kirsebær, vanilje og mineralitet. Den løber let over tungen, har fornuftig drøjhed, ikke for fed, ikke for tynd, ganske enkelt en ret helstøbt vin med forbavsende god intensitet og moden tannin.

91 point

2010 showed deep and intense aromas of grated chocolate, blacberries, complexity, captvating sweetness of berry fruit, discrete ripe tannins, splendid balance and long smooth finish. Impressive stuff!

Vinforum

Det er en mellemfyldig vin med god frugt og en smag, der er rank i det men også har fine søde tanniner og en flot struktur og balance. Alle komponenter smelter flot sammen til en dejlig enhed. Det ER et godt bordeaux-køb!

90 point

Violet. Næsen har ganske let moden frugtsødme, solbær, træ og god intensitet. Cigarkassen kommer mod spids af næsen. En lille floral note og kvas kommer sidst i duften. Varm næse. Smagen er let sødmefuld efterfulgt af en meget blød og fyldig smag med solbær, kvas, en smule grøn peber og let cedertræ. Flot samspil mellem syre, frugt og fylde. Det passer sammen. Fremstår moden og drikkeklar, men det er klart, at den holder nogle år, inden den topper og gør sig allerbedst. Finalen er massiv i frugten og kraftfuld fra tanninerne. Der er slet ingen tvivl om, at denne vin rammer flot i årgang 2010, og den har virkelig fået noget ekstra substans i denne fremragende årgang. Prisen er helt rimelig i forhold til kvaliteten. Drik 2012-2018.

Vinexpressen.dk

UGENS VINHIT kommer fra Bordeaux-slottet Lamothe-Cissac, der år efter år laver harmonisk og klassisk vin. Vi er i Cissac, bare et stenkast fra 1. cru slottet Château Lafite-Rothschild i Pauillac. Ikke så underligt, at Lamothe ofte forveksles med netop Pauillac- vinene. Flot duft af cedertræ, grafit og solbær. Struktureret og slank vin med et langt liv foran sig. Glimrende nu, men vil blive endnu bedre med noget tid i kælderen.

Mød producenten

Chateau Lamothe-Cissac

Domaines Fabre laver slotsaftappede kvalitetsvine i Haut-Médoc tæt på Saint-Estèphe og Pauillac, hvor Lafite-Rothschild og Mouton-Rothschild ligger.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Chateau Lamothe-Cissac

Alle detaljer

Varenummer
35136310
Type
Flaskestørrelse
600 cl
Alkoholprocent
13%
Land
Område
Anbefalet til
Kalv, Lam, Okse, Simreretter, Vildt, Vildt (fugle)
Lagring
15 mdr. på 25% nye fade

Andre købte også