Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Chateau Lamothe-Cissac

2009 Château Lamothe-Cissac Haut-Médoc Magnum

7
Top ratings! Vis alle
Flagskibet Lamothe-Cissac er en perle i hjertet af Cissac, og genbo til Château Lafite-Rothschild. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2009
Shape
Drue
Cabernet Sauvignon
Shape
Område
Bordeaux
339,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 409,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2009 Château Lamothe-Cissac Haut-Médoc Magnum
339,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 409,95 pr. flaske

Château Lamothe-Cissac Cru Bourgeois

En lille perle af et slot i hjertet af Cissac. Ejendommen ligger i kommunen Cissac, hvor man excellerer i at lave komplekse, velstrukturerede vine som ofte kan være svære at skelne fra vine fra Pauillac og Saint-Estèphe. Vincent Fabre har gennem flere år investeret både meget tid og mange penge på at få slottet helt i top i Cissac. Lamothe-Cissac anbefales år efter år af anerkendte vinguider som Le Guide Hachette des Vins og La Revue du Vins de France. Slottet baserer sin vin på Cabernet Sauvignon tilsat en lille mængde Merlot og Petit Verdot. Der er masser af intens bærfrugt i den aristokratiske bouquet. Smagen er rig og intens med en lang saft- og kraftfuld finish.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Cedertræ, solbær, grøn peber og blyant i duft. Klassisk bordeaux med god struktur, men samtidig er der masser af rund og saftig frugt. Fornem bordeaux til prisen.

Tør, medium kraftig, lækker harmonisk rødvin med god tannin svøbt i flot, saftig smag af modne solbær, lidt kirsebær, urter, lidt krydderier og lidt egetæsvanilje.

Smagen er fyldig, på en gang præget af tætte modne tanniner, som bider lidt i ganen og leger med den dybe frugtsødme, der spiller i mørke nuancer og bliver hængende længe bag i munden. En vin til store, grillede bøffer eller oksesteg, begge blodrøde og ledsaget af stegte kartofler, soltørrede tomater og oliven." - "...det er en lækker drik.

90 point

Det varme år har virkelig gjort denne vin godt, og potentialet er stort Masser af god saft, solbær, cedertræ, tobak, tannin, klassisk venstrebredsvin, som vil være endnu bedre om fem eller måske endda ti år, og den umistelige balance er her fra begyndelsen.

Vinavisen

Blød, afrundet og meget lækker rødvin - til prisen en virkelig god vin.

96 point

Et helt forrygende køb for de, der værdsætter ædel Bordeaux. Man får mere end svært ved at finde højere kvalitet til prisen, og da vi her på vin-top-10 belønner netop dette, må jeg op med 96 point.

Mød producenten

Chateau Lamothe-Cissac

Domaines Fabre laver slotsaftappede kvalitetsvine i Haut-Médoc tæt på Saint-Estèphe og Pauillac, hvor Lafite-Rothschild og Mouton-Rothschild ligger.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Chateau Lamothe-Cissac

Alle detaljer

Varenummer
35133309
Type
Flaskestørrelse
Magnum 150 cl
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Land
Område
Anbefalet til
Kalv, Lam, Okse, Simreretter, Vildt, Vildt (fugle)
Lagring
15 mdr. på 25% nye fade

Andre købte også