Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Burmester

2000 Burmester Colheita

21
Top ratings! Vis alle
97 point
Land
Portugal
Shape
Type
Portvin
Group
Årgang
2000
Shape
Område
Porto
299,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 359,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2000 Burmester Colheita
299,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 359,95 pr. flaske

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Vandt for nylig FinansBureauets test af bedste vine til ost med seks stjerner, og også i denne blindtest opnåede den seks meget sikre stjerner. Vinen er og bliver en helt fantastisk oplevelse til prisen, og er budgettet under 150 kr. finder man ganske enkelt ikke et tilnærmelsesvis lige så godt køb.

97 point

Når alt er sagt, ordene er slidt op og vinden har lagt sig - så står en vin som denne tilbage på scenen, helt alene. Grandios og elegant på én og samme gang er det her essensen af god portvin. Tæt, intens og livsbekræftende. Til blå oste. Stilton, please!

Guld

Den Korte Avis

Burmester laver generelt nogle flotte tawnyvine til priser, som er yderst fornuftige. Denne vin har masser af nødder, cedertræ, krydderier og er en flot vin - især til prisen.

Portvinsmarkedet i Danmark er vist aldrig rigtigt kommet sig over Philipson Wines tæppebombardement af vine fra Burmester for vel efterhånden to år siden. Personligt har jeg siden haft mere end svært ved at lægge 150 kr. eller mere for en almindelig LBV til 'hverdagsbrug', når man vidste, at Burmester kunne fås for ingen penge. Jeg har dog også været skuffet over flere LBV'er og Vintage, der ganske vist var billige, men også fremstod ret flade og blot alkoholsøde og uden dybde og nuancer. Helt anderledes står det til med deres colheita, der slet og ret er kup til prisen. 2000'eren her dufter forførende af træ og tørret frugt, og i munden er den sød og 'sprittet' i skøn forening. En åben flaske er en drukkket flaske - sagt både til anbefaling og advarsel! JUJ

JydskeVestkysten

Tørrede frugter, rosiner, nødder og lidt vanilje. Lækker portvin og absolut et superkøb til tilbudsprisen, hvis man vel at mærke vil købe 12 stk.

Klassisk næse der oser af valnød og fernis. Karamelsød og lækker mund, godt afstemt af syre. Herlig, ukompliceret og vanedannende port til fin pris.

Rig næse med puddersukker, kanel og dadler. Ret stor sødme, men også friskhed og et pift af syre. Lækker...

Vinavisen

90 point
Vinforum

Lys ravbrun farve. Ikke så intens duft af nødder, lidt ristet fad. Fyldig vin med megen slikken frugt og en smag, der er til den meget søde og lidt fede side i en lidt bombastisk stil. Den passer godt til desserter og ost.

Winelab.dk

Masser af kandis og orangeskal i duften. God struktur og harmoni i smagen. Delikat karamelagtig med en forfriskende syre. Burmester Colheita 2000 er en "baby", der vil kunne holde sig i flasken i op til en måned efter den er åbnet, hvis den opbevares i køleskabet. Venter du med at åbne den, har du virkelig gjort et godt køb, der vil udvikle sig i flasken de kommende mange år. Et fund til prisen.

Sød, men også frisk, medium fyldig, fadlagret, moden gylden Port i elegant balance og en forførende lang, kompleks smag af krydderier, tørret frugt, nødder, mandler, svedsker og vanilje.

+ Vis alle

Alle detaljer

Varenummer
55541000
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
20%
Land
Område
Anbefalet til
Dessert (chokolade), Juledesserter, Meditationsvin, Nødder og karamel, Ost (blåskimmel), Ost (faste)

Andre købte også