18/09 Jim Barry, Winemaker's Dinner, Mash Aarhus

 18-09-2019 |  19:00

Smag kultvinen The Armagh og resten af vinene fra vores nye producent, Jim Barry

DKK 895,00
Pr. Billet

Smageprogram

Restaurant Mash Aarhus 18. September 2019 kl. 19.00. Få navne i den Australske vinhistorie giver genklang og har samme betydning som Jim Barry! Jim Barry Wines er en familieejet vingård der ligger i Clare Valley i South Australia. Vingården blev grundlagt i 1959 af Jim Barry som var pioner i den australske vinindustri og med sin uddannelse i ønologi blev han den første uddannede og kvalificerede vinproducent i Clare Valley. Jim Barry har markbesiddelser i hele Clare Valley som er et af Australiens ældste vinproducerende områder. Den unikke kombination af geografi, geologi og klima resulterer i et terroir, der er perfekt til fremstilling af vin af verdensklasse. Varme dage kombineret med kølige nætter i vækstsæsonen giver gunstige betingelser for de druesorter, der dyrkes i området. Jim Barry er utrolig dygtig til at udnytte disse parametre til skabe verdensklassekvalitet. Siden dannelsen i 1959 har Barry-familien arbejdet for at etablere en portefølje af vinmarker i Clare Valley og Coonawarra, som giver druer til unikke vine med flere aspekter og terroir-bevidsthed. Jim Barry har været med til at sætte Australien på verdenskortet med kult-vinen ¨The Armagh¨ som er en af de mest anerkendte Australske vine.. MASH står for Modern American Steakhouse, og er grundlagt af samme ejere som Sommelier og Umami i København. Mash-restauranterne i københavnsområdet er en kæmpesucces og har bredt sig til Århus, Hamborg og London. Restauranterne er danskejede og danskdrevne, men helt ned i detaljen gennemført efter amerikansk steakhouse-forbillede. Det vil sige oksekød af allerhøjeste kvalitet, amerikansk inspireret spisekort og tjenere, der ved, hvad de har med at gøre, og som i ord og handling viser, at de er til for gæsten

Menu

1. ret
2018 Watervale Riesling Clare Valley Jim Barry
2018 Lodge Hill Riesling Clare Valley Jim Barry

2. ret
2016 The Barry Bros Shiraz Cabernet Clare Valley Jim Barry
2016 Cover Drive Cabernet Sauvignon Clare Valley Jim Barry

3. ret
2016 Lodge Hill Shiraz Clare Valley Jim Barry
2015 Single Vineyard Shiraz Clare Valley Jim Barry

4. ret
2013 The Armagh Shiraz Clare Valley Jim Barry

5. ret ost
2017 Assyrtiko Clare Valley Jim Barry

Mash Aarhus

Banegårdspladsen 12
8000 Aarhus C
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.