18/03-2020 Chateau Cantemerle Winemaker's Dinner,Rest. Salon

 18-03-2020 |  19:00

Chateau Cantemerle, 5. Cru Winemaker’s Dinner

DKK 1.495,00
Pr. Billet

Smageprogram

Restaurant Salon

18. Marts 2020 kl. 19.00. I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte slot Château Cantemerle. Château Cantemerle er et smukt slot omgivet af en malerisk park. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet opnået gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken og burde ifølge internationale vinskribenter høre hjemme i 3. Cru. Finesse og elegance som i Margaux De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine, naboskabet med Margaux kommune fornægter sig ikke. Vinene er i dag finesserige og elegante med et langt liv foran sig. Det bliver en aften hvor der er rig mulighed for at smage klassisk Bordeaux over flere årgange, og møde ejer Philippe Dambrine, som vil være tilstede denne aften. Vi har i samarbejde med chefkok Claus Christiensen sammensat en menu hvor mad og vin går op i en højere på restaurant Salon i hjertet af København. Her udlever Claus sin store passion for kunst og ikke mindst gastronomien.

Restaurant Salon

 Bredgade 63  1260 København 1. Ret :

Menu

1.Ret
2016 Allees de Cantemerle Haut-Médoc

2.ret
2016 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2015 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

3.ret
2012 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2010 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

4.Ret
2005 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2000 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

5. ret
Gammel årgang følger

Restaurant Salon

Bredgade 63
1260 København
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.

Château Cantemerle 5. Cru Classé Haut-Médoc

I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte slot Château Cantemerle. Château Cantemerle er et smukt slot omgivet af en malerisk park. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet opnået gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken og burde ifølge internationale vinskribenter høre hjemme i 3. Cru.

Finesse og elegance som i Margaux

De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine, naboskabet med Margaux kommune fornægter sig ikke. Vinene er i dag finesserige og elegante med et langt liv foran sig.

Allées de Cantemerle

Dette er slottets meget kendte 2. vin, som laves på ejendommens unge vinstokke. Den giver en fin introduktion til selv smagen og stilen i Château Cantemerle, men kan drikkes langt yngre.