17/03-2020 Chateau Cantemerle Winemaker's Dinner,Malling Kro

 17-03-2020 |  19:00

Chateau Cantemerle, 5. Cru Winemaker’s Dinner

DKK 1.095,00
Pr. Billet

Smageprogram

Restaurant Malling Kro

17. Marts 2020 kl. 19.00. I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte slot Château Cantemerle. Château Cantemerle er et smukt slot omgivet af en malerisk park. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet opnået gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken og burde ifølge internationale vinskribenter høre hjemme i 3. Cru. Finesse og elegance som i Margaux De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine, naboskabet med Margaux kommune fornægter sig ikke. Vinene er i dag finesserige og elegante med et langt liv foran sig. Det bliver en aften hvor der er rig mulighed for at smage klassisk Bordeaux over flere årgange, og møde ejer Philippe Dambrine, som vil være tilstede denne aften. Restauratørerne Tina Schou & Rico Jørgensen samt deres dygtige team forener traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau, -lavet med sjæl og serveret med smil af et afslappet, men kompetent team.

Restaurant Malling Kro

 Stationspladsen 2  8340 Malling 1. Ret :

Menu

1.Ret :
2016 Allees de Cantemerle Haut-Médoc

2.ret
2016 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2015 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

3.ret
2012 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2010 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

4.Ret
2005 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc
2000 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc

5. ret
1995 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc 150cl

Restaurant Malling Kro

Stationspladsen
8340 Malling
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.

Château Cantemerle 5. Cru Classé Haut-Médoc

I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte slot Château Cantemerle. Château Cantemerle er et smukt slot omgivet af en malerisk park. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet opnået gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken og burde ifølge internationale vinskribenter høre hjemme i 3. Cru.

Finesse og elegance som i Margaux

De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine, naboskabet med Margaux kommune fornægter sig ikke. Vinene er i dag finesserige og elegante med et langt liv foran sig.

Allées de Cantemerle

Dette er slottets meget kendte 2. vin, som laves på ejendommens unge vinstokke. Den giver en fin introduktion til selv smagen og stilen i Château Cantemerle, men kan drikkes langt yngre.